Nieuwsflits week 26 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 26

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 26 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 28 juni:Den Haag - Enkele politiehelikopters oefenden vandaag samen met de KNRM het zoeken naar en redden van drenkelingen. Een veld van svv Scheveningen was de tijdelijke thuisbasis van de heli's. Veel omwonenden konden daarom 'meegenieten' van het landen en weer opstijgen van de heli's. (Foto's: Sebastiaan Barel en Jeffrey Bilderbeek)

pH7UnS.jpg

qDBAa0.JPG

0ToQcm.JPG

LpF8kG.JPG

dx0AXF.JPG

1zgTZu.JPG

28w1fg.JPG

Rtfpm3.JPG

4BXan7.jpg

H9DPog.jpg

xRwkSg.jpg

lsUoUr.jpg

Den Haag - Op het Hildebrandplein vond vanmiddag om even voor half twee een aanrijding tussen twee auto's plaats. Enkele personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

69fEwN.JPG

TuWRCL.JPG

gR81ox.JPG

Kwintsheul – Op de wandel/fietsbrug tussen de Lange Wateringkade en de Bovendijk is maandagmiddag een fietser ongelukkig ten val gekomen.

Gezien de ernst van de melding werd naast een ambulance ook de traumahelikopter opgeroepen.

Bij aankomst van de ambulance bleek het letsel echter dermate mee te vallen dat de inzet van de traumahelikopter niet noodzakelijk was.

Het slachtoffer is voor verdere behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (Foto’s: Tim de Kleijn)

RpMc86.jpg

qLDX5v.jpg

s9lkMN.jpg

ch2juW.jpg

zsZNHQ.jpg

Dinsdag 29 juni:Den Haag - Vanmorgen is - voor de derde keer in twee dagen tijd - een voertuig gebotst tegen de poller op de Hoefkade. Ditmaal was het een bestelwagen. Er vielen geen gewonden. 

tT57ca.jpg

G5HnZH.jpg

Rijswijk - Vanmiddag rond vijf voor vier werd een meisje aangereden door een auto op de kruising van de Huis te Landelaan met de Dr. H. Colijnlaan. Het meisje is door het ambulancepersoneel verzorgd en daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Calvin de Kleijn)

fIQ2mD.jpg

PZa63z.jpg

22pfRR.jpg

NoDt7t.jpg

Den Haag – Tijdens het snoeien van een boom zijn vader en zoon dinsdagmiddag gewond geraakt. Vader was in de boom bezig met werkzaamheden toen hij uit de boom viel. Hij kwam hierbij terecht op zijn zoon welke op de grond stond om hem te helpen.

Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De inzet van de traumahelikopter is boven het incident geannuleerd. (Foto’s: Tim de Kleijn en Emjay Dekker)

rUfZH5.jpg

oAgnQr.jpg

736fX2.jpgWoensdag 30 Juni:

Wateringen – De brandweerlieden van de kazerne Wateringen moesten woensdagmiddag uitrukken naar een tankstation van de BP aan de Wippolderlaan.Aldaar was door nog onbekende oorzaak een lekkage ontstaan in een LPG-installatie. De brandweer heeft in afwachting van een monteur de situatie veiliggesteld. Het tankstation is gedurende het incident en de reparatiewerkzaamheden tijdelijk afgesloten geweest. (Foto’s: Tim de Kleijn)

Ie6i7L.jpg

QgkUT1.jpg

ae9ZXj.jpg

hR6pKF.jpg

6RciDM.jpg

Den Haag - Vanavond is op de Laan van Wateringseveld kruising Oosteinde een ongeval geweest tussen een auto en een scooter. De opzittende van de scooter is nagekeken door het ambulancepersoneel en vervolgens voor extra controle naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Tim de Kleijn)

6fRyls.JPG

TvG4rh.JPG

tTzS9b.jpg

Donderdag 1 juli

Zoetermeer - Op de Blauw-Roodlaan komen een ambulance en een fietser met elkaar in botsing. De bestuurster van de fiets wordt naar het ziekenhuis vervoerd. Zoals gebruikelijk bij ongevallen met hulpverleningsvoertuigen doet de verkeerspolitie onderzoek en legt de sporen vast (foto's: Rene Hendriks)

1fi4gg.JPG

ksPUEl.JPG

Leidschendam - Veel schade bij een ongeval tussen twee auto's vanmiddag op de Burgemeester Banninglaan. Een van de twee auto's heeft op z'n kant gelegen, maar was al snel weer op vier wielen geduwd. Er is ten minste een persoon nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel. (Foto's: Rene Hendriks)

xOXACG.JPG

UDhWvQ.JPG

xQfHw1.JPG

Pijnacker - Het Mobiel Medisch Team is eind van de middag ingezet bij een medische noodsituatie in een woning op de Weegbree. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

yn4idX.jpg

rYDrju.jpg

PCvMzs.jpg

nDAxuR.jpg

Naaldwijk - Bij een aanrijding tussen een auto en een scooter op de Grote Woerdlaan met de kruising Bosweg is een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is in de ambulance nagekeken en voor verdere controle zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred vd Ende)

b0Lw0p.jpg

7XHZpR.jpg

YiHuaD.jpg

Berkel en Rodenrijs - Rond half een kregen de hulpdiensten een melding van een voertuig te water aan de Molenweg. Direct kwamen er meerdere politie eenheden en een ambulance uit de Regio Haaglanden naar de locatie van het ongeval. Er is ten minste een persoon nagekeken door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

aPxcpR.jpg

XE29Jv.jpg

QWCStb.jpg

wY7CTl.jpg