Nieuwsflits week 27 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 27

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 5 juli:

Den Haag - Aan het einde van de ochtend werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gestuurd naar een woning aan de Regentesselaan, waar een persoon zwaargewond was geraakt na een 'mishandeling in de huiselijke sfeer'. De brandweer heeft geassisteerd met het afhijsen van de patiënt. Er is ter plaatse een persoon aangehouden als verdachte van de mishandeling. De recherche doet onderzoek. (Foto's: o.a. Kyan Ippel)

ou6b13.jpg

YlynOx.jpg

lMpLbN.jpg

2Gd9r9.jpg

Woensdag 7 juli:Den Haag - Rond vier uur vanmiddag kwam een afslaande bestelauto op de Loosduinseweg met de Asmanweg in botsing met een scooter die op het fietspad reed. Beide opzittenden daarvan raakten daarbij gewond. Er worden twee ambulances gealarmeerd. Beide opzittenden zijn verzorgd en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jan van der Sloot)

WLiEEf.jpg

rBKtwz.jpg

r4Sbqi.jpg

Donderdag 8 juli:

Leidschendam - Vanmiddag werden de ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Plaspoelstraat. De traumahelikopter was in de buurt van het incident geland, waarop het medische personeel door de politie naar locatie is gebracht. (Foto's; Sebastiaan Barel en ingezonden via Whatsapp)

07E3Yd.JPG

WfOgyH.JPG

a5k08W.JPG

hcrOsj.jpg

Wateringen - Vanmiddag rond kwart voor vijf werd een woningbrand gemeld op de Anna van Hannoverlaan. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er brand was op het balkon van de woning. Een vlonder en een rieten mat waren in brand gevlogen door onbekende oorzaak. De brandweer had de brand snel geblust. (Foto's: Tim de Kleyn)

dfmnVB.JPG

UFDs9Y.JPG

25rwta.JPG

Vrijdag 9 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Goudsbloemlaan met de Anemoonstraat heeft vrijdagmorgen even voor 12 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een voetganger De fietsster is zonder spoed per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

Wp54Q2.jpg

FF8UoA.jpg

Den Haag - Op de Waldorpstraat zijn vrijdagmiddag een fietser en een automobilist tegen elkaar gebotst. De fietser raakte gewond en is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. (Foto's: Lucien de Vries)

FVCvhD.jpg

nSSawY.jpg

9zzke4.jpg

Zaterdag 10 juli:

Rijswijk - Vanavond rond kwart over negen werden de ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan de Minister Aalberselaan. De traumahelikopter is geland in het Steenvoordepark. Ook de brandweer is ingezet, voor het afhijsen van de patiënt. Deze is daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Bert Houdijk en Dean de Bood)

FgzXXm.jpg

ylwWVc.jpg

UHD3VD.jpg

Acc5v3.jpg

UA6kPf.jpg

Den Haag - Rond kwart voor elf vanavond kwamen een auto en een bezorgscooter met elkaar in botsing op de Vrederustlaan, ter hoogte van De Gaarde. De maaltijdbezorger raakte daarbij gewond. Hij is verzorgd door het ambulancepersoneel en daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

CJt4lu.jpg

JulyD3.jpg

ts26zP.jpg

Zondag 11 juli:

Den Haag - Op de Beukstraat heeft eind van de middag een pannetje op het vuur in brand gestaan. De brandweer is ter plaatse geweest voor nacontrole. Ook is de woning door de brandweer geventileerd. (Foto's: Dean de Bood)

snwVQt.jpg

Qnw1GZ.jpg

v5jJkB.jpg

3yOMnU.jpg