Nieuwsflits week 28 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 28

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 12 juli:

Den Haag - Vanmiddag om even over half vier vond er op het Hildebrandplein een aanrijding plaats tussen een auto en een scooterrijder. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht. Hij is echter niet vervoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

Pyv0L6.jpg

ieDbAK.jpg

8tVFUU.jpg

zPnDxe.jpg

irl709.jpg

Den Haag -  Veel mensen ondervinden vanmiddag overlast na de hevige regenval in de regio, zoals hier op de Zinkwerf. Maar niet alleen op de Zinkwerf was er wateroverlast, maar ook bij een winkelcentrum in Loosduinen. (Foto's: Robert Medenblik)

khlT1s.jpg

tfq5g3.jpg

H20twZ.jpg

1pb9rg.jpg

Woensdag 14 juli:

Den Haag - Vanmiddag rond drie uur is een bestelbus van Post NL op de Westvlietweg van de weg geraakt en deels in de sloot terecht gekomen. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Een bergingsbedrijf heeft de bus weer met vier wielen op de weg gezet. (Foto's: Bob van Keulen)

q3nhzm.JPG

hmxXOJ.JPG

EXF5Zo.JPG

Donderdag 15 juli:

Den Haag - Vanmiddag rond één uur vond er een aanrijding plaats tussen een bestelbus en een scooter op de Ieplaan met de Laan van Meerdervoort. De scooterrijdster raakte daarbij gewond. Zij is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

SbTmum.jpg

5dmLTx.jpg

f0Zjvb.jpg

IH9x6L.jpg

epqB3S.jpg

Vrijdag 16 juli:

Den Haag - Vanavond rond kwart voor zeven werd een jongen op de step aangereden door een personenauto op de kruising van de Thomsonlaan met de Valkenboskade. De jongen raakte gewond en is in de ambulance verzorgd. Daarna is hij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood en Nikolai Overbeeke)

wHHCqA.jpg

9zfwzi.jpg

1gPxc9.jpg

Jhn8Oj.jpg

d4x1Js.jpg

Zoetermeer - Op de kruising van de Meerzichtlaan met het Zalkerbos kwamen vanavond rond kwart over zeven een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is later zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Sander van den Berg)

I4NbKA.jpg

E2xXf1.jpg

pk42TK.jpg

Den Haag - Rond tien voor negen vanavond werden brandweereenheden van kazernes Laak en Centrum gestuurd naar de Graskopstraat, alwaar het zou branden op een balkon/terras. De brandweerlieden troffen inderdaad een brandje aan, maar dat was snel geblust. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood, Calvin de Kleijn en Nikolai Overbeeke)

XMsrp9.jpg

vrYMrD.jpg

t2iMWK.jpg

hmalIB.jpg

ipUuPt.jpg

Den Haag - Vanavond rond elf uur kwamen een auto en een maaltijdbezorger op een scooter met elkaar in botsing op de kruising van de Erasmusweg met de Dedemsvaartweg. De scooterrijder reed op het fietspad in de richting van de Lozerlaan en de automobilist sloeg rechtsaf de Dedemsvaartweg in. De scooterrijder raakte gewond en is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude

7ddhFD.jpg

vZpOuR.jpg

XQx3J4.jpg

o4Mty2.jpg

Zaterdag 17 juli:

Wassenaar - Op de Rijksstraatweg richting Den Haag, net na de verkeerslichten bij de Rozenweg, vond even na middernacht een aanrijding plaats tussen een motor en een bestelwagen. De motorrijder raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De rijbaan was. enige tijd afgesloten; verkeer moest er via de parallelrijbaan langs. De VOA heeft onderzoek gedaan. De voertuigen zijn door de politieberger afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

q9jjYz.JPG

A9xJI2.JPG

FGVhZi.JPG

FUnOYa.JPG

KIeI9j.JPG

SeK3sC.JPG

Den Hoorn -  Bij een vermoedelijke onwelwording is een persoon van de fiets gevallen een hierbij gewond geraakt. Hierbij werd politie, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman)

Fb78bA.jpg

zmidI3.jpg

KTrx5F.jpg