Nieuwsflits week 29 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 29

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 29 in de regio hebben afgespeeld.


Den Haag - In de Hugo de Grootstraat is vannacht rond tien voor één een auto in brand gevlogen. De tankautospuit van brandweer kazerne Den Haag / Archipel ging ter plaatse om de brand te blussen. Ondanks de inzet van de brandweer is de auto door de brand total loss. Er wordt brandstichting vermoed. (Video en foto's: Calvin de Kleijn en Dean de Bood)

8mkate.jpg

uV9JU7.jpg

38YHRs.jpg

Zoetermeer - Op de Parkdreef is een kindje vast komen te zitten in een speeltoestel. De brandweer heeft het kindje bevrijd. Het kindje is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar mankeerde gelukkig niets. (Foto's: Mitch Blever)

n2saxw.jpg

VLPmnG.jpg

FxL0zW.jpg

Den Haag - Op de Laan van Meerdervoort / Van Swietenstraat is een scooter in botsing gekomen met een bestelbus. De scooterrijder is hierbij gewond geraakt. Hij is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de bestuurder van de bestelbus is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Het gealarmeerde MMT is geannuleerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

PUPDbj.jpg

iBui3m.jpg

OMSUOa.jpg

Wateringen - Aan de Bovendijk in Wateringen is een voetganger gewond nadat hij werd aangereden door een scooterrijder. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar een gespecialiseerd ziekenhuis in de regio. 

Getuigen melden dat het slachtoffer plotseling het fietspad overstak. De bestuurster van de scooter kon het slachtoffer niet meer ontwijken

(Foto's: Tim de Kleijn)

fs0y3V.jpg

RV5l1n.jpg

re4Muw.jpg

Lu3bsg.jpg

Woensdag 21 juli:

Pijnacker - Bij een parkeerterrein op de Vossenzoom is een auto in een greppel terecht gekomen. Waarschijnlijk was de bestuurder de handrem vergeten, waardoor de auto is gaan rollen. Berger Vreugdenil heeft de auto geborgen. (Foto's: Jim Scheffers)

kBOrJ1.jpg

5numJD.jpg

qNUOxI.jpg

SMLrNE.jpg

3wlnhJ.jpg

Zoetermeer - Vanmiddag rond drie uur zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de Danny Kayelaan met de Mahatma Gandhisingel. Beide auto's liepen daarbij flinke schade op. De bestuurder van de blauwe auto is meegenomen naar het politiebureau op verdenking van het rijden onder invloed. Er is één inzittende zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Fred Wolters)

BnoKu3.jpg

xys3qC.jpg

9pbPHZ.jpg

rIpDUE.jpg

owuiH8.jpg

Vrijdag 23 juli

Delfgauw- De brandweer moest vanmiddag uitrukken vanwege een gebouwbrand aan de Delftsestraatweg. Wat er in brand heeft gestaan is niet bekend. Het nader bericht was 'kleine brand'. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Sam Treewood)

GSSKtr.jpg

FR7Azk.jpg

lmRwy6.jpg