Nieuwsflits week 34 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 34

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 23 augustus:

Den Haag - Op de Fruitweg vond vanmiddag rond tien over drie een aanrijding plaats tussen een busje en een scooter. De scooterrijder raakte gewond en is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

7gI0Dm.jpg

uok7gc.jpg

Yp7Z8M.jpg

6OUdxx.jpg

BddbVY.jpg

Den Haag - Rond half elf vanavond kreeg de brandweer een melding van een brand aan de Tjalie Robinsonduin. Hier stond afval in brand in een bouwcontainer. De tankautospuit van kazerne Scheveningen kwam ter plaatse en kon de brand snel blussen. (Foto's: Nikolai Overbeeke en Dean de Bood)

nqnp5C.jpg

vItQFO.jpg

bFd0Ws.jpg

oVcKi9.jpg

30roLM.jpg

Den Haag - Rond kwart voor zeven vanmorgen heeft brand gewoed in een geparkeerde bestelwagen op de Lozerlaan. Ondanks de snelle inzet van de brandweer is het voertuig onherstelbaar beschadigd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. (Foto's: Bumbox)

XtwwNo.jpg

kdzHwO.jpg

ONKGLD.jpg

pVGfln.jpg

Den Haag - Twee personenauto's kwamen vanavond met elkaar in botsing op de Binckhorstlaan. Beide voertuigen liepen daarbij flinke schade op. Gelukkig vielen er geen gewonden. Berger Vreugdenhil heeft de voertuigen afgevoerd. (Foto's: Dean de Bood)

o7kKOH.jpg

3SlmsA.jpg

ah01eQ.jpg

omYvHT.jpg

WOykfx.jpg

dhWFJA.jpg

Woensdag 25 augustus:

Den Haag - Vanavond rond 19.20 uur is de brandweer uitgerukt voor een woningbrand in de van Diemenstraat. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een brandje in de keuken. Die was snel onder controle. Eén bewoner is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

9d0SyU.jpg

hNPn8l.jpg

jeBrT3.jpg

SD1FHy.jpg

TMyiZX.jpg

Donderdag 26 augustus:

Den Haag - Vanmorgen omstreeks tien uur is een schilder tijdens werkzaamheden in de tuin van een pand op de Groot Hertoginnelaan gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

sqxO5r.jpg

OrD2uW.jpg

W6S5Dv.jpg

sWoRv1.jpg

Vrijdag 27 augustus:

Den Haag - De hulpdiensten werden vanavond naar de Landzijde gestuurd vanwege de melding van een persoon te water. Bij aankomst bleek gelukkig dat er geen persoon, maar een deelscooter in het water lag.  Brandweermannen in waadpakken hebben nog een zoekslag in het water gemaakt, om uit te sluiten of er daadwerkelijk geen personen te water waren geraakt. Toen dit kon worden bevestigd, heeft de brandweer de deelscooter uit het water gehaald en zijn alle eenheden retour post gegaan. (Foto's : Dean de Bood)

jpScHR.jpg

VEmSNI.jpg

R3HK1z.jpg

Dih4ds.jpg