Nieuwsflits week 35 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 35

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 31 augustus:

Den Haag - Vannacht rond kwart over drie is een personenauto op de Benoordenhoutseweg tegen een lichtmast op de middenberm gebotst. De schade was groot, maar geen der inzittenden raakte gewond. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

Lft1sy.JPG

I5Rgd0.JPG

mkpKcR.JPG

a0sDkq.JPG

sxPKUm.JPG

Leidschendam - Vanochtend is er op de Sint Paulusstraat een aanrijding geweest tussen drie auto's. Eén in zittende is in de ambulance onderzocht, maar niet vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

V5knVV.JPG

NNbHRx.JPG

p9NSlQ.JPG

OKIdGy.JPG

Rijswijk - Vanmiddag is een oudere man op de Huis te Hoornkade onderuit gegaan, nadat hij onwel was geworden. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en voor extra behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman) 

WeDfk8.JPG

4nkzDV.JPG

GfO7Cr.JPG

6mJLXh.JPG

Donderdag 2 september:

Den Haag - Op de N14 ter hoogte van de op- en afrit van de A4 is een motorrijder onderuit gegaan. Personeel van een toevallig passerende borgambulance en brandweervoertuig hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Update 3/9: volgens de motorrijder is hij geraakt door een personenauto, die er na het ongeval vandoor is gegaan. Getuigen worden gezocht. (Foto's: Sebastiaan Barel) 

FbemLs.JPG

IQeq19.jpg

c2wsw1.JPG

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is gealarmeerd met een medische noodsituatie in een woning aan de 2e Sweelinckstraat. De brandweer heeft de patiënt afgehesen. De patiënt is met spoed (A1) en met motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

Fwi1fx.jpg

jItOpi.jpg

ydHtD0.jpg

Po9JLH.jpg

wmSk4n.jpg

Zaterdag 4 september:

Den Haag - Vanmiddag kreeg de brandweer een melding van een persoon te water aan de Neherkade. Er bleek inderdaad een persoon in het water te hebben gelegen. Omdat het bleek te gaan om een verward persoon heeft de politie handboeien aangelegd bij de man. Hij is later meegenomen naar het politiebureau. (Foto's: Sander Paardekooper)

LQQDfd.jpg

eufiPW.jpg

aRiDT8.jpg

Voorburg - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft op de Bruijnings Ingenhoeslaan een bakfiets in brand gestaan. Een omwonende merkte even na middernacht op hoe er vlammen uit de bak van een bakfiets kwamen. Hij kon het vuur grotendeels zelf blussen en belde uit voorzorg de brandweer. De brandweerlieden hebben de bak nageblust. De bakfiets stond met een fietsketting vastgemaakt aan een fietspaal naast de Koningkerk. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Even later werd ook enkele straten verderop een brandje gemeld op de Van Faukenbergestraat. (Foto's: Sebastiaan Barel)

EUr9NZ.JPG

651mzI.JPG

FF8Ra1.JPG

D9ywIt.JPG

Voorburg - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een containerbrand gewoed in de Van Faukebergestraat. Een passant merkte op hoe de straat blauw stond van de rook en belde hierop rond kwart voor één de brandweer. In de straat stond een bouwcontainer met bouwafval in brand. De brandweer heeft het afval in de container uit elkaar gehaald, zodat het brandende afval makkelijker en sneller te blussen was. De politie heeft een verklaring opgenomen van de melder. Brandstichting wordt - net als de eerdere bakfietsbrand - niet uitgesloten. (Foto's: Sebastiaan Barel)

cb08Qa.JPG

aQIArF.JPG

HFiT4y.JPG

eoVGD4.JPG