Nieuwsflits week 37 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 37

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 14 september:

Den Haag - Vanmiddag zijn op de Nieuwe Parklaan twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

DflGRh.JPG

0nQdrt.JPG

o1FQNh.JPG

Den Haag - Vanmiddag is bij de Frankenslag een persoon van hoogte naar beneden gevallen. Het slachtoffer raakte hierbij gewond. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer op straat verzorgd. De inzet van de gealarmeerde traumahelikopter is tijdens de landing geannuleerd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

dt4avq.jpg

vTlni3.jpg

jOXUqS.jpg

Den Haag - Vanmiddag is bij het Rijslag de traumahelikopter ingezet. Het betrof een medische noodsituatie in een woning. Het slachtoffer, een kindje is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood en Lucien de Vries)

IH1nah.jpg

n80HwD.jpg

Den Haag - Rond middernacht ging er in een woning aan de Rotgansstraat een rook/koolmonoxide alarm af. Buren hoorden dat en hebben hierop gelijk de hulpdiensten gebeld. In de woning bleek een persoon ter liggen die niet bij bewustzijn was. Buurtbewoners hebben de deur van de woning ingetrapt en hebben het slachtoffer uit de woning gehaald. In de woning was een sterke gaslucht te ruiken. De brandweer is ter plaatse geweest voor controle in de woning en het slachtoffer is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Nick van Mourik)

6wHCcQ.jpg

D3J58E.jpg

Pmk1Qh.jpg

Zaterdag 18 september:

Den Haag - Vanavond rond tien voor half drie heeft er aan de Groen van Prinsterenweg een auto in brand gestaan. De brandweer van Loosduinen is ter plaatse geweest en heeft de brand geblust. (Foto's: Nick van Mourik)

i0PRi9.jpg

qA7a4O.jpg

D9rFp0.jpg

quc141.jpg

Den Haag - Op de Melis Stokelaan met de kruising Beresteinlaan zijn vanmiddag rond kwart over een twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Jim Scheffers)

7sWXJt.jpg

uD50pj.jpg

WwQVI7.jpg

Den Haag / Ypenburg - Even na vier uur vanmiddag kreeg de brandweer een melding van een 'gebouwbrand' op de Ypenburgse Boslaan. Het betrof een pannetje op het vuur. De brand was snel onder controle, waarna de brandweer weer kon vertrekken. (Foto's: Sebastiaan Barel)

fkPBMY.JPG

sMAm2d.JPG

8MHeWv.JPG