Nieuwsflits week 38 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 38

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 21 september:

Voorburg - Vanavond rond half negen is een automobiliste op de Monseigneur van Steelaan met haar auto tegen een tramhalte gebotst. De bestuurster is door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen. Zij is daarna niet naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Bob van Keulen)

VBaXvP.JPG

hahQbs.JPG

alFoj0.JPG

Woensdag 22 september:

Den Haag - Vanmorgen rond kwart over tien is bij het Willem Dreespark een persoon onwel geworden op straat. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwamen ter plaatse ten behoeve van de hulpverlening. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

SdaJsl.jpg

DoyMXm.jpg

poqNN7.jpg

Donderdag 23 september:

Leidschendam - Vanmiddag is ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ingezet bij een val val hoogte bij een woning aan 't Hert. De traumaheli is in de omgeving geland. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

PZ7F7R.JPG

xJIITQ.JPG

2AwTfh.JPG

Vrijdag 24 september:

Den Haag - Onverlaten hebben vanavond rond elf uur een aantal brievenbussen van een flat aan de Kastanjestraat in brand gestoken. Bewoners en agenten wisten de brand te blussen. De brandweer is ter plaatse geweest voor nacontrole. De politie verricht onderzoek naar de brand. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

iONbXl.jpg

TnsDUF.jpg

hsKwy6.jpg

Amrg9w.jpg

RPlEAr.jpg

Zaterdag 25 September:

Honselersdijk – Bij een ongeval op de Burgemeester Elsenweg met de Dijkweg is zaterdagavond een vrouw lichtgewond geraakt.

Het slachtoffer zat samen met een vriendin op de fiets en was vanuit Naaldwijk onderweg richting Honselersdijk toen het bij de verkeerslichten van de Burgemeester Elsenweg met de Dijkweg misging.

Doordat het slachtoffer het rode verkeerslicht negeerde kwam ze in botsing met een automobiliste.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld aan haar opgelopen verwondingen, wonderwel vielen deze mee en kon het slachtoffer door de ambulancedienst naar huis worden gebracht. (Foto’s: Tim de Kleijn)

u5Uqpe.jpg

f1jzAI.jpg

03c3tI.jpg

hUyw32.jpg

1bUgUf.jpg

Zondag 26 september:

Leidschendam - Vanmorgen is een speeltoestel aan De Horre door vandalen in brand gestoken. Het speeltoestel is zwaar beschadigd en kan niet meer gebruikt worden. De politie doet onderzoek. (Foto's: Sebastiaan Barel)

EDvdhj.jpg

tmnLDd.jpg

EoXhRA.jpg