Nieuwsflits week 40 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 40

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 40 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 5 oktober:

Naaldwijk - Vanmiddag zijn op de Bosweg twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding raakte niemand gewond en bleef het alleen bij blikschade. (Foto’s: Gabi Gonzalez)

jKEJkU.jpg

0QuRcS.jpg

iA8l7G.jpg

Maasdijk - Vanavond zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Ambulancedienst is ter plaatse geweest om de bestuurders te onderzoeken. Het letsel leek mee te vallen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

5waZUb.jpg

j4rG5T.jpg

w1h1bA.jpg

Vrijdag 8 oktober:

Naaldwijk - Vanavond is een scooterrijder gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op Grote Achterweg. Bij de aanrijding is het wiel van de scooter afgebroken en in het water beland. De brandweer heeft het wiel uit het water gehaald. (Foto's: Nick van Mourik)

gqcOA1.jpg

vf7QSt.jpg

aduxdr.jpg

3PjbMk.jpg

HUf4De.jpg

Zaterdag 9 oktober:

Den Haag - Bij een ongeval op de kruising Slachthuisstraat/Laakweg is zaterdagavond omstreeks kwart voor tien een motorrijder gewond geraakt. De motorrijder reed over de Slachthuisstraat in de richting van de Oudemansstraat, toen daar opeens een scooterrijder uit de Laakweg kwam rijden. De scooterrijder had de motorrijder voorrang moeten verlenen, maar botste tegen de motorrijder aan. Beide bestuurders kwamen met hun voertuig ten val, maar de bestuurder van de scooter besloot om na het ongeval weer op te stappen en weg te rijden. Politie en ambulance kwamen ter plaatse en de motorrijder is even onderzocht in de ambulance op zijn verwondingen. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De politie heeft een onderdeel van de weggereden scooter meegenomen en doet onderzoek naar het incident. (Foto's: Sander Paardekooper)

gZMiDz.JPG

slxmVJ.JPG

SFloIF.JPG