Nieuwsflits week 41 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 41

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 41 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 11 oktober:

Naaldwijk - Vanochtend is er op de Middel Broekweg een aanrijding geweest tussen een auto en een scooter. De bestuurder van de scooter, die geen rijbewijs bleek te hebben, raakte gewond. De andere opzittende van de scooter raakte niet gewond. De scooter en de auto zijn door de aanrijding beschadigd geraakt. (Foto's:  Gabi Gonzalez)

VD87fY.jpg

b204NH.jpg

Woensdag 13 oktober:

Naaldwijk - Een aanrijding vanochtend op de Industriestraat met drie voertuigen. De aanrijding ontstond door een inhaalactie op een onoverzichtelijk punt. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

ew8Va2.JPG

P8MTkC.JPG

WnwtKz.JPG

Den Haag - Aanrijding Randstadrail en personenauto op de Laan van Meerdervoort met het Valkenbosplein. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De tram kon snel zijn route weer vervolgen. (Foto's: Dean de Bood en Nikolai Overbeeke)

J18uBo.jpg

eqKY1R.jpg

rgDz0o.jpg

Vrijdag 15 oktober:

Den Haag - Op de Poeldijkseweg is een automobilist met zijn auto tegen een paal aan gebotst. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond en is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Tim de Kleijn en Danny Botman)

52Osx1.JPG

L94Lfz.JPG

b2TFY8.JPG

vUiUfv.JPG

Zaterdag 16 oktober: 

Berkel en Rodenrijs - De brandweer kreeg vannacht een melding van een scooter te water aan de Westersingel. Toen de brandweer ter plaatse was troffen zij inderdaad een (huur)scooter aan in het water. De brandweer heeft met waadpakken een zoekslag gemaakt om naar een eventuele drenkeling te zoeken. Er is niemand in het water aangetroffen. (Foto's: Danny Botman en Tim de Kleijn)

89iyaM.JPG

4rZnH1.JPG

dBdZt2.JPG

BzZ6PV.JPG

Wassenaar - Vanochtend is er bij de Hofcampweg tijdens werkzaamheden een gaslekkage ontstaan. De brandweer kwam ter plaatse en heeft metingen verricht. Firma Liander heeft de verdere werkzaamheden gedaan. (Video en foto's: Herman van der Woude)

kqpN8E.JPG

B0JhVU.JPG

nN9K6o.JPG

cAph07.JPG

Leidschendam - Op de N14 vanaf de A4 richting Leidschendam is een kop-staart aanrijding geweest tussen meerder auto's. Eén rijstrook was ten tijden van het ongeval afgesloten. Meerdere inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel. (Foto's: Sebastiaan Barel)

UCr7pc.JPG

qzYP0P.JPG