Nieuwsflits week 43 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 43

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 43 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 25 oktober:

Den Haag - De hulpdiensten werden vannacht gealarmeerd voor een persoon te water aan de Maartensdijklaan. Nabij de waterkant werd een deelscooter aangetroffen. Na een korte zoekactie was het duidelijk dat er geen personen te water waren geraakt. De deelscooter is elders neergezet, waarop de hulpdiensten retour gingen. (Video en foto's: Nick vd Toorn)

FFDNEl.JPG

uWRcYT.JPG

EmCgKL.JPG

FbVPbz.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond drie uur is er brand uitgebroken in een verlaten koffiehuis aan de Scheveningseweg. De brandweer van kazerne Scheveningen is ter plaatse geweest en heeft de brand snel kunnen blussen. (Foto's: Dean de Bood)

wh4Q7f.jpg

vfxJMo.jpg

828yMM.jpg

K6fVWK.jpg

Woensdag 27 oktober:

Rijswijk - Vanmiddag is door vuurwerk een brandje ontstaan in tunneltje bij de Haagweg/Geestbrugweg. Een brandweermotor is ter plaatse gekomen en een agent heeft het brandje mogen blussen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

XXLaW3.JPG

7mxMQt.JPG

KyGeMm.JPG

ILrexR.JPG

's-Gravenzande - Vanmiddag is een automobilist bij het inparkeren tegen een gevel van een woning aangebotst. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. De auto en de geval hebben beiden schade opgelopen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

gGijAu.jpg

AS5agl.JPG

Zaterdag 30 oktober:

Den Haag - Vannacht even na twee uur heeft in de Antheunisstraat een motor in brand gestaan. De brandweer van kazerne Rijswijk heeft de brand geblust. Brandstichting kan niet worden uitgesloten. (Foto’s: Nick van Mourik)

aXsMw4.jpg

E1q45x.jpg

jFLXoF.jpg

Zaterdag 30 oktober:

Wateringen - Rond half tien kreeg de brandweer een melding van een persoon te water op de Bovendijk. Ter plaatse bleek er een fiets naast het water te liggen. Brandweermannen hebben met waadpakken in het water gezocht naar een eventuele drenkeling, maar er is niemand aangetroffen. (Foto's: Danny Botman)

FVViIx.jpg

eBSwkv.jpg

WCRvq5.JPG

XiEM40.JPG