Nieuwsflits week 44 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 44

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 1 november:

Den Haag - In de Van der Kunstraat zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Één auto is in de flank geraakt. Een ambulance is ter plaatse om de inzittenden te onderzoeken. (Foto’s: Nick vd Toorn en Dean de Bood)

ElDje4.JPG

tKkpyC.JPG

qdvCvS.jpg

azUHbp.jpg

Dinsdag 2 november:

Maasdijk - Vanmiddag rond een uur is er een aanrijding geweest tussen een auto en een scooter bij het Honderdland. De scooterrijdster is bij de aanrijding gewond geraakt. Zij is later zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

NayhEG.jpg

OluQRI.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond een uur is op de Koningin Emmakade met de kruising Waldeck Pyrmontkade een Randstadrail in botsing gekomen met een auto. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de auto onderzocht op eventuele verwondingen. De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

lxEDOi.JPG

3uzx1g.JPG

zbpr8D.JPG

P412Hq.JPG

Pijnacker - Vanmiddag rond half vier is er tijdens graafwerkzaamheden op de Heulweg een gaslek ontstaan. Een deel van de straat was hierdoor afgezet. Stedin heeft de rest afgehandeld. (Foto's: Sam Treewood)

ilTxJV.jpg

FPhLw8.jpg

fTH1Es.jpg

NZCmHo.jpg

F0kVIS.jpg

Woensdag 3 november:

Monster - Op de Boomaweg is vanmorgen rond elf uur tijdens graafwerkzaamheden een waterleiding geraakt. Vele liters drinkwater stroomden daardoor over de weg en het water liep de tuinen van de woningen in. De brandweer werd hierop gealarmeerd en de tankautospuit is ter plaatse gegaan. De brandweerlieden hebben een aannemer gevraagd een 'dam' aan te leggen met aarde/zand zodat het water de nabijgelegen sloot in zou stromen. Het waterleidingbedrijf heeft de kapotte waterleiding hersteld. (Foto's: Gabi Gonzalez)

Jirr9u.JPG

97ws1u.JPG

Mne6Ki.JPG

laxMXJ.JPG

VK3Ndt.JPG

JcG19s.JPG

dnqq9e.JPG

Delft - Omstreeks half één is een scooterrijder op de Voorhofdreef met de Jan Campertlaan achterop een stadsbus gebotst. De scooterrijder is daarbij gewond geraakt. Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Jim Scheffers)

w1KFXY.jpg

Lsy6OO.jpg

4qUVha.jpg

FSSWk8.jpg

eIUVLh.jpg

Maasland - Op het Trekkadepad is een fietsster vanmiddag bij een val gewond geraakt.Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn ter plaatse gegaan. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

vXtMYl.jpg

C0Y1No.jpg

mWJsdE.jpg

ONSfug.jpg

7bGAoN.jpg

Vrijdag 5 november:

Den Haag - Op de Vreeswijkstraat zijn vanochtend rond half tien twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon is door het ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen. (Foto's: Maurice Schotman)

rAyBYv.jpg

bgHG3Y.jpg

7qidE8.jpg

TtReGP.jpg

Zaterdag 6 november:

Den Haag - Even na negen uur vanavond is er brand uitgebroken in een woning aan de Regentesselaan. Omdat de bemanning van twee autospuiten waren ingezet werd er opgeschaald naar 'middelbrand'. Aangezien de brand snel onder controle was kon de brandweer snel terugschalen naar 'kleine brand'. (Foto's: Nick vd Toorn en Nick van Mourik)

G5Fwpj.jpg

fTpeEO.JPG

CpXwyU.jpg

0hu9oJ.JPG

Zondag 7 november:

Zoetermeer - De brandweer is vanavond rond tien voor half acht uitgerukt voor een melding 'voertuig te water'. Dit bleek te gaan om een scooter te water. Er is niemand in of bij het water aangetroffen, waarna de brandweer weer kon vertrekken. (Foto's: Sander van der Berg)

XFGt8g.jpg

X5AGQD.jpg

aoXNCB.jpg