Nieuwsflits week 45 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 45

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 november:

Den Haag - Vanmiddag om even na twaalf uur vond er op de rotonde op de kruising van de Groen van Prinstererlaan en de Albardastraat een aanrijding plaats tussen een busje en een scooter met twee opzittenden. De opzittenden van de scooter raakten daarbij gewond en zijn zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

YiXgUh.JPG

Ljrib3.JPG

0PPYRl.JPG

eKdui3.JPG

33PL6w.JPG

Woensdag 10 november:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart over drie zijn een auto en een motor met elkaar in botsing gekomen op de Stevinstraat met de kruising Soetensstraat. De motorrijder raakte bij het ongeval gewond en is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Karel de Groot)

hi34OR.jpg

4SWEGO.jpg

e5CYPW.jpg

FhnheB.jpg

Den Haag - Een scooterrijder is vanavond gewond geraakt nadat hij geraakt werd door een auto welke uit een uitrit kwam. De scooterrijder is onderzocht door toegesneld ambulancepersoneel. Hij hoefde niet meer naar het ziekenhuis. (Foto's: Herman van der Woude)

ehwQXn.JPG

gUzmTn.JPG