Nieuwsflits week 46 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 46

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 46 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 november:

Den Haag - Vanmiddag is een automobilist met zijn auto tegen een lantaarnpaal gebotst op de Hofzichtlaan met de Bezuidenhoutseweg. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht op eventuele verwondingen. (Foto's: Sebastiaan barel)

28cZf6.jpg

RFJqz8.jpg

B95bCK.jpg

Y6QqUY.jpg

Woensdag 17 november:

Den Haag - Rond kwart voor twee is een auto in botsing gekomen met een voertuig van de Randstadrail op de Laan van Meerdervoort met de kruising Appelstraat. Bij het ongeval raakte niemand gewond. (Foto's: Dean de Bood)

jeMxsf.jpg

lpvq8m.jpg

ABvJMd.jpg

2m6ZcE.jpg

Voorburg - Vanavond is er rond zeven uur brand uitgebroken in een woning aan de Via Verdi. De brandweer had de brand snel onder controle. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Z6SrpD.JPG

wunFJ4.JPG

EvtU4I.JPG

Vrijdag 19 november:

Leidschendam - Vanavond is bij het Prinsenhof een deelscooter in brand gestoken. De brandweer heeft de brand geblust. De dader(s) is/zijn er na de daad vandoor gegaan. (Foto's: Danny Botman)

gZ6TdK.JPG

y4hx4p.JPG

Zaterdag 20 november:

Rijswijk - Vanmiddag is er op de Lindelaan een kop-staart aanrijding geweest tussen twee voertuigen. Eén inzittende is door het toegesnelde ambulancepersoneel op eventuele verwondingen onderzocht. Het is niet bekend of de persoon is vervoerd naar het ziekenhuis; (Foto's: Sander Paardekooper)

JNDQo3.JPG

gQstGO.JPG

nm2nDU.JPG

Zaterdag 20 november:

Leidschendam - Vanavond rond acht uur is er een greep uit de kassa gedaan bij een filiaal van de Aldi aan de Prins Frederiklaan. De dader is na de daad gelijk vandoor gegaan. Agenten hebben in de omgeving nog naar de verdachte gezocht, helaas is deze niet meer aangetroffen. (Foto's: Rene Hendriks)

orDLvL.jpg

XOI0GY.jpg

Zondag 21 november:

Den Haag - Op de Laan van Wateringseveld in Den Haag is een auto tegen een paal gebotst. Het lijkt erop dat de auto uit de bocht is gevlogen. Er is bij de aanrijding niemand gewond geraakt. (Foto's: Eva van Mourik en Emjay Dekker)

kCJ0Nb.jpg

PYOwXF.jpg

5en8mB.jpg

MbDRg1.jpg

Den Haag - Even voor middernacht werd er een brand gemeld in een pand in de Boekhorststraat. Er bleek daadwerkelijk brand te zijn/geweest in een oven. De brandweer heeft het brandje geblust en daarna het pand geventileerd. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Dean de Bood)

anoeTM.jpg

hupKkY.jpg

I4EAvi.jpg

6SlUNW.jpg