Nieuwsflits week 51 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 51

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 51 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 20 december:

Monster - Klein brandje geweest bij een woning van arbeidsmigranten aan de Claes de Wyckerlaan in Monster. Bewoners hebben zelf het brandje geblust. De brandweer is aanwezig voor nacontrole en doen wat metingen. (Foto's: Gabi Gonzalez)

O2S2k1.JPG

6u2qXK.JPG

CX640O.JPG

6sCfjp.JPG

dH2zrL.JPG

Woensdag 22 december:

Rijswijk - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanochtend ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan de Ocarinalaan. De traumahelikopter was in de omgeving geland. (Foto's: Edwin de Lugt)

plpbH9.jpg

nRlt5T.jpg

Zoetermeer - Vanochtend is de N470 is tussen Pijnacker en Zoetermeer enige tijd afgesloten geweest als gevolg van een ongeval. Een berger heeft de voertuigen geborgen. (Foto's: Jim Scheffers)

rGBxYR.jpg

RIaCr8.jpg

DzpfCU.jpg

Delfgauw - Rond kwart over drie vanmiddag kreeg de brandweer een melding van een 'schoorsteenbrand' op de Noordeindseweg in Delfgauw. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker de schoorsteen gecontroleerd. Er bleek geen brand te zijn. (Foto's: Jim Scheffers)

30oWjU.jpg

nMmW4F.jpg

9iK3C9.jpg

Honselersdijk - Vanmiddag is op de Molenlaan een kop-staart aanrijding geweest tussen twee voertuigen. Het ambulancepersoneel heeft een aantal personen onderzocht, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

h0TkNC.JPG

rzKYyN.JPG

Den Haag - De brandweer is vanavond uitgerukt voor een woningbrand in de Stastokstraat. Er zou iets in de keuken in brand hebben gestaan. De brandweer heeft de brand geblust en daarna de woning geventileerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

o8Q1ZF.JPG

ZqZq9E.JPG

DB0uLj.JPG

Donderdag 23 december:

Voorburg - Even voor negen uur vanavond werden de hulpdiensten gealarmeerd, omdat er al enige tijd een hond op het balkon van een woning in de Johan David Zocherstraat zou staan. De brandweer is met een hoogwerker naar het balkon gegaan. Op dat moment kwam de bewonder van de woning de straat in rijden. De bewoner is aangesproken door de politie. Hierna konden alle hulpdiensten weer retour. (Foto's: Dean de Bood)

n1jdtS.jpg

nnmLYB.jpg

DhOuQ0.jpg

Vrijdag 24 December

Den Haag – Aan de Madridweg was vrijdagmiddag een gevaarlijke situatie ontstaan nadat er een stuk gevel was losgeraakt. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de loshangende delen verwijderd. Een inspecteur van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente Den Haag zal de gevel aan een nadere inspectie onderwerpen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

kU9RdX.jpg

oBC3x7.jpg

TGNP9F.jpg

qUyI8T.jpg

HusGQT.jpg

Den Haag – Bij een kop-staart aanrijding op de Poeldijkseweg raakte een persoon vrijdagmiddag gewond. Bij het ongeval waren twee personenwagens betrokken. Beide voertuig hebben forse schade opgelopen door het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuig afgesleept. (Foto’s: Tim de Kleijn)

HuN6PS.jpg

8K1a77.jpg

QJB4CF.jpg

Zaterdag 25 december:

Zoetermeer - Vannacht heeft er op de Heijermanshove een geparkeerde auto in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust maar de schade aan het voertuig is fors. Brandstichting kan niet worden uitgesloten. (Foto's: Sander van den Berg)

qSJuE6.jpg

TpZOUc.jpg

PdkReo.jpg