Nieuwsflits week 52 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 29 december:

Den Haag - Een voertuigbrand in de Sirtemastraat in Den Haag, de auto werd in brand gestoken met vuurwerk. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto volledig in vlammen opging. (Foto's: Donny Kooistra)

S9jVcT.JPG

hky2VH.JPG

E9PIro.JPG

HHTtG3.JPG

YnUDGo.JPG

Voorburg - De brandweer moest vanmiddag uitrukken vanwege een brand bij een kinderopvang aan de Fonteynenburghlaan. Bij aankomst van de brandweer was het vuur reeds gedoofd. Nadat de brandweer een nacontrole had uitgevoerd konden alle kinderen met hun begeleiders weer terug het pand in. (Foto's: Sander Paardekooper)

yLrQXD.JPG

o6qS4F.JPG

fAkYgJ.JPG

Rijswijk- Vanmiddag heeft er brand gewoed in de kelder van een wooncomplex aan de Martin Campslaan. De brandweer had het vuur snel geblust, waarna de kelder werd geventileerd. Het nader bericht was 'kleine brand'. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

dZK0lV.JPG

6D1rMV.JPG

KTwXch.JPG

6YFZ4v.JPG

Vrijdag 31 december: 

Den Haag - Vanmiddag is op de Hengelolaan een auto te water geraakt. Er raakte niemand gewond. Een berger heeft de auto uit het water gehaald. (Foto’s: Nick van Mourik)

qwTG1m.jpg

Rcm94s.jpg

FbUwY9.jpg

8FyPzT.jpg