Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 1

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.


Vrijdag 7 januari:

Wassenaar - Vanavond is op de N44 ter hoogte van de Zijdeweg een aanrijding geweest tussen twee voertuigen. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. Wél hebben beide voertuigen schade opgelopen. Een berger heeft de voertuigen meegenomen. (Foto's: Herman van der Woude)

ybmMUX.JPG

RaurPY.JPG

pzvDGC.JPG

ORM0Yq.JPG

Zondag 9 januari:

Den Haag - Vanmiddag is een fietser aangereden door een auto op de Soestdijksekade. De fietser is bij het ongeval gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

SsyRKf.jpg

9R7Ya0.jpg

GPSF3u.jpg

Den Haag - Op de Vestaweg heeft een bestelbusje in brand gestaan. De brandweer heeft de Brans snel kunnen blussen. Wel is de schade binnen in het voertuig fors. (Foto's: Dean de Bood)

FY8SwR.jpg

ml7PZ8.jpg

eS1HGI.jpg

3bKB2Q.jpg

Den Haag - Melding van een autobrand in de Loenensestraat. Er zou door de bestuurder rookontwikkeling gezien zijn in het de auto. De brandweer heeft in het voertuig gezocht naar een eventuele brandhaard. Het is niet bekend of er daadwerkelijk brand is geweest in het voertuig. (Foto's: Dean de Bood)

UdaNnF.jpg

E97wnG.jpg

ZkXvKU.jpg

Zoetermeer - Vanavond is er een heterdaad inbraak geweest op het Bredewater. Politie op de grond en politie in de lucht (de politiehelikopter) zijn op zoek gegaan naar de verdachte(n). Het is niet bekend of er iemand is aangehouden. (Foto's: Jim Scheffers)

SaaJMe.jpg

9Yx2g2.jpg