Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 2

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 10 januari:

Wassenaar - Vanochtend vroeg zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een onbeheerde rollator bij de waterkant op het Bijlcamppad. Voorbijgangers zagen de rollator staan en vertrouwden het niet. Brandweerlieden hebben in het water gezocht, maar hebben (gelukkig) niemand aangetroffen. Na een kleine zoektocht gingen de hulpverleners weer retour. (Foto's: Herman van der Woude)

2FayWN.JPG

0o806a.JPG

KTWkk3.JPG

Donderdag 12 januari:

Den Haag - Vanmiddag heeft er in een woning in de Buijs Ballotstraat een krukje in brand gestaan. De brandweer van kazerne Archipel kon de brand snel blussen en hierdoor erger voorkomen. (Foto's: Dean de Bood)

4Yc6Sg.jpg

7iYW2Q.jpg

eTgyLN.jpg

Donderdag 13 januari:

Den Haag - Vanmiddag is er brand uitgebroken in een woning aan de Haviklaan. De brandweer kon de brand snel blussen. Een kindje dat getuige was van de brand, heeft een traumabeetje gekregen voor de schrik. (Foto’s: Dean de Bood)

fMprFf.jpg

H73DOx.jpg

5MH9YL.jpg

Vrijdag 14 januari:

Pijnacker - Vanmorgen werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan de mr. dr. van den Helmlaan. De traumahelikopter is op een veldje in de nabije omgeving gelend. (Foto's: Sam Treewood).

EU9SBG.jpg

Bo1bst.jpg

37q6di.jpg

e5Xksk.jpg

KSvhTs.jpg

Den Haag - Rond half drie vanmiddag kwam een scooterrijder in de Albardastraat in botsing met een onherkenbaar politievoertuig. De scooter kwam daarbij tegen een geparkeerde auto tot stilstand. De scooterrijder is lopend de ambulance in gegaan om daar te worden onderzocht. Hij hoefde uiteindelijk niet te worden vervoerd. Vermoedelijk heeft de scooterrijder bij het oversteken geen voorrang verleend. (Foto's: Nick van der Toorn)

tJjJ0V.jpg

FzfZyo.jpg

YyyCle.jpg

08KsZM.jpg

Voorburg - Een automobiliste is vanmiddag op de Prinses Margrietlaan vermoedelijk onwel geworden onder het rijden. Daardoor verloor zij de macht over het stuur en heeft de auto drie geparkeerde auto's geraakt. Het slachtoffer moest hierna gereanimeerd worden. (Foto's: Bob van Keulen)

LMc4XR.JPG

fYZmMl.JPG

90PZ8M.jpg

ipIkms.JPG

Q3PrJp.JPG

Zondag 16 januari:

Den Haag - In een pand aan de Oude Haven, bij de voormalige Ambachtsschool is vanmiddag een kleine brand uitgebroken. De brandweer heeft de  brand snel kunnen blussen. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Jim Scheffers)

Qhd4EJ.jpg

R2ckDS.jpg

pG24u2.jpg