Nieuwsflits week 3 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 3

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 17 januari:

Den Haag - Ongeval met een motor en vermoedelijk een auto, rond half zes op de Groot Hertoginnelaan. Bij het ongeval raakte de motorrijder lichtgewond. Het slachtoffer is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

qJwOeJ.jpg

k0VPZN.jpg

Txdcj4.jpg

3gbxVJ.jpg

Dinsdag 18 januari:

Den Haag - Vanavond is op de Amsterdamse Veerkade op de kruising met de Kranestraat een scooter tegen een bestelbusje aan gebotst. De scooterrijder raakte bij de aanrijding gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

U0xOWp.JPG

gkJw4q.JPG

5KslRP.JPG

Woensdag 19 januari:

Naaldwijk - Bij de Hoogwerf heeft vanavond een auto in brand gestaan. De bestuurder kon zelf de brand snel blussen. De brandweer heeft nageblust en met een warmtebeeld camera gekeken of de brand echt uit was. (Foto's: Gabi Gonzalez)

20l8hy.jpg

ZDkbdq.jpg

MiQkEA.jpg

Donderdag 20 januari:

Den Haag - Forse schade vanmiddag bij een aanrijding tussen twee auto's op de Groot Hertoginnelaan met het Carnegieplein. Twee auto's kwamen hier met elkaar in botsing. Ambulancepersoneel heeft één persoon op eventuele verwondingen onderzocht. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Karel de Groot)

KbgMJr.jpg

9w91xS.jpg

VBFyFr.jpg

Den Haag - Begin van de avond is er een gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden op de Prins Willemstraat. Een gedeelte van de straat was hierdoor afgesloten, met als gevolg dat ook de trams hier niet konden rijden. (Foto's: Karel de Groot)

9mBgAn.jpg

k4R94m.jpg

hImxU9.jpg

Vrijdag 21 januari:

Den Haag - Vanavond is op de sportlaan een bezorg fietser aangereden door een auto. De fietser raakte bij het ongeval gewond. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht op eventuele verwondingen. (Foto's: Dean de Bood)

eTriaq.jpg

jCxWWw.jpg

iHnfqj.jpg

Leidschendam - Eind van de avond is een auto op de Rietpolderweg op een ‘biggenruggetje’ gereden. De bestuurder is door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht op verwondingen. De auto heeft forse schade opgelopen. (Foto’s: Koen Jongen)

6md3nh.JPG

aNJCbg.JPG

5XUuOT.JPG

g2pFtw.JPG