Nieuwsflits week 18 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 18

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 3 mei:

's-Gravenzande - Een melding van een ongeval op de Maasdijk, rond zes uur vanmorgen, bleek bij aankomst van de hulpdiensten iets anders in elkaar te zitten. Een automobilist was met zijn voertuig in de berm terecht gekomen en kennelijk hadden voorbijgangers hierop een ongeval gemeld. De politie heeft de bestuurder even laten blazen en hieruit bleek dat de automobilist vermoedelijk te diep in het glaasje had gekeken. Hij 'mocht' mee naar het politiebureau voor een ademanalyse en daar blies de bestuurder 680 ugl; maar liefst driemaal de toegestane hoeveelheid voor gevorderde automobilisten. Het rijbewijs van de man is daarom ingenomen. De auto is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

8c1ySS.jpg

EWrCGw.jpg

sU61sF.jpg

pe7sRv.jpg

Den Haag - Vanmiddag om even na twaalf uur kwamen op de rotonde op de kruising van de Meppelweg en de Maartensdijklaan een bestelbusje en een motor met elkaar in botsing. De motorrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w5IlPH.JPG

8RCOC1.JPG

pG7aTF.JPG

P9i9an.JPG

1xZB2b.JPG

Woensdag 4 mei:

Leidschendam - Een bijenvolk met naar schatting zo'n 40.000 bijen streek neer in een boom bij een woning aan het Valkhof. Imkers zijn ter plaatse gekomen om het volkje te verplaatsen naar elders. (Foto's: Bewoner Valkhof)

99ys1u.jpg

x8Hc2w.jpg

oHHLPG.jpg

6WdqiF.jpg

Vrijdag 6 mei:

's-Gravenzande - Een scooterrijdster wilde vanavond rond kwart voor zeven op de Monsterseweg een fietser inhalen. De man reed op een kinderfiets en slingerde nogal. Dat ging dus fout toen de scooterrijdster de man wilde inhalen. Beiden kwamen met elkaar in botsing en de fietser raakte gewond. Hij is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. (Foto's: Fred van der Ende)

EOy7k9.jpg

aH1geK.jpg

6Sa9SW.jpg

YjRA9T.jpg

Zaterdag 7 mei:

Den Haag - Op de Zoetermeerse Rijweg is een auto al rijdend in brand gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Jim Scheffers)

K50KeI.jpg

f3473R.jpg

WLIQfI.jpg

KEVeGl.jpg

Zoetermeer - Op de Vaartdreef is vanmiddag een ongeval met een deelscooter geweest. Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Martin van Oostveen)

8RFvlC.jpg

0Qyx3b.jpg

Y6UBJb.jpg

Fxs7UU.jpg

Delft - Vanmiddag is in de Van Kinschotstraat een Dixi in brand gestoken. De inzet van de brandweermensen van kazerne Rijswijk kon niet verhinderen dat de Dici geheel uitbrandde. (Foto's: Joshua Wolf)

w8K1e5.jpg

Fh6j5G.jpg

NwFHlh.jpg

Delft - Auto vliegt uit de bocht en komt in een sloot/greppel terecht op industrieterrein aan de Molengraafsingel. Niemand raakte gewond. (Foto's: Daan van den Ende)

TDLezz.JPG

Gl5x4k.JPG

dyB5y8.JPG

Zondag 8 mei:

Den Haag - Vanmiddag is op de Singel een kop-staart botsing geweest tussen twee auto's. Meerdere inzittenden zijn door het ambulancepersoneel op eventuele verwondingen onderzocht. (Foto's: Ron Pietersen)

WkBHKW.jpg

p9MLyh.jpg

8b8hoH.jpg

u4wVyL.jpg