Nieuwsflits week 19 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 19

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 11 mei:

Den Haag - Vanochtend is de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ingezet ivm een medische noodsituatie bij het Anna van Buerenplein. De heli was geland op het Malieveld. Foto's: (Jim Scheffers)

19GuIJ.jpg

hRsFfM.jpg

Delft - Melding gebouwbrand op de Delfgauwseweg bleek te gaan om een pannetje op het vuur. De brandweer heeft de woning geventileerd. Er raakte niemand gewond. (Foto's: Jim Scheffers)

UlVtU6.jpg

pRmUBv.jpg

8ujcW1.jpg

Donderdag 12 mei:

Zoetermeer - Op de Europaweg is iemand gevallen met zijn/haar skateboard. Hiervoor werden meerdere hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis gebracht. (Foto's: Sander van den Berg en Sebastiaan Barel)

fewzrs.jpg

d0SA9a.JPG

4QPWtA.JPG

Gn26CU.jpg

Zaterdag 14 mei:

Voorburg - Op de kruising Parkweg/Rembrandtlaan (de 'Rembrandt rotonde') wordt een scooter aangetikt door een personenauto. De bestuurder van de scooter wordt uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)

cQmIcj.JPG

b9WiAy.JPG

Den Haag - De brandweer van kazerne Loosduinen werd vanavond gealarmeerd vanwege de melding van een 'voertuigbrand' in de Puccinistraat. Het bleek uiteindelijk te gaan om een brandende poetsdoek onder de motorkap. Het vuur was snel geblust. (foto's: Nick vd Toorn)

hcYuyv.jpg

XCfIWH.jpg

Zondag 15 mei:

Den Haag - Op de Prins Mauritslaan heeft een container in brand gestaan. Het brandje is snel en vakkundig geblust door de brandweer. (Foto's: Michel Wettstein)

a6jxQ5.jpg

wOZ9KA.jpg

9Cfckz.jpg

CdMrOK.jpg