Nieuwsflits week 22 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 22

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 22 in de regio hebben afgespeeld.


Donderdag 2 juni:

Den Haag - Vanmiddag is er een kop-staart botsing geweest op de Laan van Meerdervoort ter hoogte van de Van Swietenstraat. Er is door de verpleegkundige van de Rapid Responder één persoon onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Berger Vreugdenhil heeft één auto geborgen. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

swqaZ6.jpg

hR9eji.jpg

MxtJvR.jpg

NxS6i2.jpg

zo7UnE.jpg

's-Gravenzande - Op de Rederijkerslaan zien een afslaande auto en een motorfiets elkaar over het hoofd. Een flinke aanrijding is het gevolg (foto's: Fred van der Ende)

4ks4Jp.jpg

vHTYSL.jpg

6oqkdl.jpg

Zoetermeer - Op het Roggeakker vond vanmiddag een ongeval plaats tussen twee voertuigen, waarna één tegen een boom tot stilstand kwam. Er is één persoon onderzocht in de ambulance op eventuele letsel, maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.  Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. (Foto's: Bert Steensma)

CoEQ7r.jpg

91KY6U.jpg

DYIRiK.jpg

Vrijdag 3 juni:

Voorburg - Langs de waterkant aan de Kersengaarde werden vanmiddag twee kinderfietsen aangetroffen. De brandweer heeft het water doorzocht maar niemand aangetroffen. Ook de politiehelikopter vloog even boven locatie. (Foto's: Sebastiaan Barel)

EzQ1wN.JPG

oIq3NZ.JPG

wIuQjb.JPG

EKa2mA.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond 16.15 uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing bij de kruising Ieplaan/Pijnboomstraat. Eén inzittende is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

CTcgH4.jpg

XvzgE0.jpg

2gpz2c.jpg

58msSD.jpg

rLP7Ed.jpg

Den Haag - Vanmiddag rond vijf uur was het weer eens raakt op het 'beruchte' kruispunt van de Westduinweg en de Statenlaan: een afslaande auto kwam er in botsing met een scooter. De scooterrijder is in de ambulance verzorgd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

fiCAfK.jpg

2vRZP8.jpg

Uzk056.jpg

Zondag 5 juni:

Delft / Rotterdam - Bij een ongeval de A13 tussen Delft en Rotterdam zijn zondagavond enkele personen gewond geraakt. Bij het ongeval waren minimaal 3 auto's betrokken. De ambulancedienst kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de inzittende te helpen aan de opgelopen verwondingen (Foto's: Dean de Bood)

n8gONN.jpg

A31dy3.jpg

3e2CE2.jpg

Dmier0.jpg

Den Haag - Bij een ongeval op  de Van Limburg Stirumstraat waren zondagavond een fietser en een onherkenbare politiewagen betrokken.Na controle door ambulancepersoneel bleek het letsel van de fietser mee te vallen en bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. (Foto's: Dean de Bood)

vCaNfN.jpg

J9K12B.jpg

Hz39kC.jpg

ECMV5f.jpg