Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 23

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 6 mei:

's-Gravenzande - Rond kwart over twee vanmiddag werd de brandweer gebeld omdat er uit een bedrijfspand aan de Braillestraat veel rook kwam. Brandweereenheden van kazernes 's-Gravenzande en Naaldwijk zijn hierop ter plaatse gegaan. Bij aankomst bleek de rook te zijn ontstaan bij het opstarten van een tractor in het pand. Van een 'gebouwbrand' was dus geen sprake. Een persoon die rook had ingeademd is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries en Fred van der Ende)

3aah4a.jpg

wEcXyP.jpg

dfXsoG.jpg

H5V8v0.jpg

MSUSXu.jpg

Den Haag - Op de kruising van de Binckhorstlaan met de Mercuriusweg botste vanavond een personenauto op een bestelbus. De schade was groot. Een inzittende van de personenauto is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. Hoe het ongeval kon ontstaan is niet bekend. (Foto's: Daan van den Ende)

g05guh.JPG

ikFdDk.JPG

RbUs8W.JPG

UZoBpZ.JPG

118ysa.JPG

Woensdag 8 juni:

Den Haag - Vanavond rond elf uur kwam op de Loosduinsekade een afslaande personenauto in botsing met een maaltijdbezorger op de scooter. Gelukkig vielen bij dit ongeval geen gewonden. (Foto's: Dean de Bood)

AgQS7c.jpg

8XTRN4.jpg

YwU2Rt.jpg

SjHjMq.jpg

Donderdag 9 juni:

Zoetermeer - Vannacht rond kwart voor één is een personenauto van de weg geraakt op de A12, tussen Zoetermeer en Nootdorp. De auto heeft veel schade opgelopen, maar er raakte niemand gewond. (Foto's: Dean de Bood)

iZk6jW.jpg

huOjGw.jpg

O8ZMYV.jpg

hl3MDZ.jpg

Yxn5R3.jpg

Den Haag - Vanmiddag rond tien voor zes is een achtervolging van een personenauto geëindigd in de Noorderbeekdwarsstraat. De auto botste daar tegen een paal. De bestuurder deed nog een vluchtpoging te voet, maar kon worden aangehouden. Er raakte niemand gewond. Het is niet bekend waarvoor de automobilist werd staande gehouden. (Foto's: Dean de Bood)

cB4qU6.jpg

kTlGJI.jpg

GlAcQP.jpg

VvAqYG.jpg

rJU5Gy.jpg

eKdhne.jpg

Zaterdag 11 juni:

Den Haag - Op de Noordweg is een ongeval geweest waarbij een scooter was betrokken. Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter werden ingezet. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Remco van Werkhoven)

k77cpl.jpg

EXz5FF.jpg