Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 24

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 13 juni:

Den Haag - Vanmiddag rond tien voor zes werd een scooterrijdster op het Stadhoudersplantsoen geraakt door een afslaande personenauto. Zij is in de ambulance onderzocht door het ambulancepersoneel. Of zij is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Dean de Bood en Nikolai Overbeeke)

Fn1N85.jpg

dOB6ef.jpg

iUKZYO.jpg

NTdIXA.jpg

Dinsdag 14 juni: 

Naaldwijk - Op de Grote Achterweg heeft vanavond een bromfiets in brand gestaan. Het vehikel zal geen meter meer rijden. (Foto's: Piet de Ruyter)

OyCSp8.jpg

MUjeAY.jpg

eSvh1Y.jpg

Woensdag 15 juni:

Den Haag - Duikers zijn voor de EOD bezig in de Hofvijver. Het is minder spannend dan het lijkt. De Hofvijver wordt 'geveegd' ivm de komende Veteranendag op 25 juni a.s. (Foto's: Rene Hendriks) 

JsOTrd.JPG

8Xemq6.JPG

oD986B.JPG

Den Haag - Op de Johan de Wittlaan met het kruispunt Eisenhowerlaan is een aanrijding tussen een auto en een busje geweest. Het ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon op eventuele verwondingen onderzocht. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. Door het ongeval liep de verkeersdrukte in de omgeving erg op. (Foto's: Dean de Bood)

QWcURn.jpg

Mtr5E0.jpg

Kw2zkP.jpg

Rijswijk - Vanavond zijn bij de Tubasingel twee personen aangehouden door de politie, na een melding van een conflict in de relationele sfeer. Eén persoon is aangehouden voor mishandeling en één persoon is aangehouden voor belediging en verzet bij aanhouding. (Foto's: Daan van den Ende)

nvyM1g.JPG

CwQvEC.JPG

fzNqo2.JPG

G40FTW.JPG

Donderdag 16 juni:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanavond ingezet ivm een medische noodsituatie bij de Binckhorstlaan in Den Haag. Onbekend wat er zich heeft afgespeeld (Foto's: Rene Hendriks)

2JJJ7b.JPG

JMqSD2.JPG

Vrijdag 17 juni:

Den Haag - Op de Plesmanlaan is een auto in botsing gekomen met een auto. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

Vc5CZE.JPG

4T9Nj5.JPG

1XjEF0.JPG

VQhyVC.JPG

LrT7qw.JPG

Zaterdag 18 juni:

Den Haag - Een fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt nadat hij ten van was gekomen met de fiets. Behalve een ambulance en de politie kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam met spoed ter plaatse. De man is na behandeling ter plaatse met een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

NRPpFe.JPG

JzeQBN.JPG

cOcF9L.JPG

cB38WT.JPG

's-Gravenzande - Vanmiddag om even over twee uur is een motorrijder op de Maasdijk achterop een auto gebotst. Hij raakte daarbij gewond en is naar een ziekenhuis vervoerd. Vanwege een tijdelijke omleiding ontstond er een flinke file op de Maasdijk (Foto's: Piet de Ruyter)

Oyrsgq.jpg

xAEaZU.jpg

XDwXhL.jpg

U5HnlD.jpg

K0OflF.jpg

Den Haag - Op De Genestetlaan is een vechtpartij tussen zo’n vijf personen geweest. Er is één persoon onderzocht door het ambulancepersoneel en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto’s: Nick van Mourik)

N0km53.JPG

VSYJQ1.JPG

XkiiJq.JPG