Nieuwsflits week 25 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 25

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 22 juni:

Pijnacker -  Rond tien voor één vannacht heeft een geparkeerde auto in brand gestaan op de Meersingel met de Gantellaan. De tankautospuit van kazerne Pijnacker-Nootdorp werd hiervoor gealarmeerd. De inzet van de brandweerlieden kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Brandstichting kan echter niet worden uitgesloten. (Foto's: Sam Treewood)

eivgGW.jpg

oI4NvP.jpg

j1WsRK.jpg

5NFk6w.jpg

jAkYff.jpg

Den Haag - Een automobilist is vanmorgen om even na vijf uur, vermoedelijk na onwelwording, op de kruising Beresteinlaan/Melis Stokelaan van de weg geraakt. De auto reed een verkeerspaal omver en schoot daarna de stoep op. Politie, brandweer en ambulancedienst werden verwittigd,, maar de automobilist zat niet bekneld. Hij is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

5zIkl2.JPG

IA0V8P.JPG

sxNyJY.JPG

snyQsv.JPG

5IaatG.JPG

9NXqu9.JPG

Den Haag - Rond kwart over zeven vanavond werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam gealarmeerd ivm een onwelwording in een pand aan de Jupiterkade. De traumahelikopter is in de omgeving geland. De patiënt is door ambulance- en MMT-personeel verzorgd en is daarna met spoed vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

xZqulJ.JPG

RRrOy6.JPG

GfjlNf.jpg

Exq14O.JPG

qvU8Em.JPG

Den Haag - Rond kwart voor elf werd er groot alarm geblazen nadat er een steekpartij was gemeld in de Weimarstraat. Ter plaatse aangekomen lag er glas op de grond en bleek er een gewonde te zijn. Van een steekpartij was echter geen sprake geweest maar van een 'gewone' vechtpartij. Daarbij was weliswaar een gewonde gevallen, maar die hoefde niet te worden vervoerd. Het PD werd daarna alweer snel opgeheven. (Foto's: Dean de Bood)

9VmxL5.jpg

HcnNyH.jpg

CXJybP.jpg

sAwiGj.jpg

2xNzYR.jpg

Donderdag 23 juni:

Voorburg - Op de Prinses Mariannelaan is een scooterrijder in botsing gekomen met een auto welke net in wilde parkeren. De opzittende van de scooter is door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

DMBYbD.JPG

edISy7.JPG

x8qoxM.JPG

fLe2FW.JPG

Den Haag - In een woning aan de Wolweversgaarde is vanavond brand uitgebroken. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen, waarna de woning / het pand geventileerd kon worden. Er is door ambulancepersoneel één persoon onderzocht op eventuele rookinhalatie. (Foto's: Dean de Bood)

m6W8k3.jpg

ECJp43.jpg

6hx1Jc.jpg

Bx8hiO.jpg

Vrijdag 24 juni:

Den Haag - Op de Binckhorstlaan kruising Zonweg zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeval, wel flinke schade. (Foto's: Nick van Mourik)

6cFUGN.JPG

8BGK2v.JPG

55zAxM.JPG

ynbJXy.JPG

Zaterdag 25 juni:

Den Haag - De politie kreeg rond kwart voor elf vanavond een melding van overlast bij de Monsterseweg, waarbij een persoon verward gedrag vertoonde. De politie heeft hier bemiddeld. (Foto's: Dean de Bood)

DazqPt.jpg

wQzYJC.jpg

4qX3wX.jpg

Zondag 26 juni:

Naaldwijk - Op de Hovenierstraat kruising Bosweg is een fietser aangereden door een auto. De fietser is door ambulancepersoneel onderzocht en voor extra behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred vd Ende)

GJvBVX.jpg

pXf3mZ.jpg

6F4dbj.jpg

m5Cuzd.jpg