Nieuwsflits week 28 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 28

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 13 juli:

Den Haag - Op de Lozerlaan is vanmiddag een auto van de weg geraakt. De bestuurder is onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Jim Scheffers)

VHnntb.jpg

00VT9O.jpg

ZrFLw2.jpg

Naaldwijk - Woensdagavond kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan het Sint Jorispad. Bij aankomst van de hulpdiensten was er sprake van een kleine brand in de keuken.De brandweer heeft het vuur geblust en de woning geventileerd. Een bewoner is voor verdere behandeling aan verwondingen door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto's: Tim de Kleijn)

p3tLtv.JPG

W00nh3.JPG

oKXJJF.JPG

[/ad}

03ANa4.JPG

Vrijdag 16 juni:

Den Haag - Vaanvond is de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan het Mieogvaart. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de slaapkamer vol met rook. De brandweer is met een straal hoge druk naar binnen gegaan. Toen de brand uit was heeft de brandweer de woning geventileerd. (Foto's: Jim Scheffers)

cWtNdh.jpg

2pYaMm.jpg

8ocx1G.jpg

zcWnEi.jpg

Leidschendam - Bij de Prins Frederiklaan heeft iemand per ongeluk een verkeerde tas in een ondergrondse container gegooid. De brandweer is ter plaatse gekomen om de tas uit de container te halen. (Foto's: Nick van Mourik en Ivar Gieles)

NIsf8L.JPG

FlyAkD.JPG

AGLUVH.JPG

T3MxAN.JPG

Zaterdag 16 juli:

Wassenaar - Rond kwart voor acht vanavond werden politie en brandweer gestuurd naar de Starrenburglaan. Daar was een onbeheerde 'babywalker' aangetroffen langs de waterkant. Om alles uit te sluiten zijn brandweermensen in een waadpak en een brandweerduiker te water gegaan en hebben een deel van de vijver afgezocht. Er werd niemand aangetroffen, waarna de brandweer kon inpakken. Totaal zeventien hulpverleners zijn voor deze melding in touw geweest. (Foto's: Herman van der Woude)

gInnt7.JPG

gDkMOH.JPG

5bBnHa.JPG

P7ob6t.JPG

xtv3lb.JPG

auO6TP.JPG

Zondag 17 juli:

Den Haag - Rond kwart over twaalf vannacht negeerde een automobilist een afzetting op de Loosduinseweg, waar op dat moment werkzaamheden bezig waren. Hij reed met redelijk hoge snelheid over het niet geasfalteerde wegdek en sloeg op een gegeven moment over de kop. De inzittenden konden zelfstandig uit de auto komen en zijn onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd. (Video en foto's: Dean de Bood)

aBCzo8.jpg

syA26Z.jpg

ylAm92.jpg

Kdu0JX.jpg

A73akB.jpg

Zondag 17 juli:

Den Haag - In een woning in de Heesterstraat is eind van de avond brand uitgebroken. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Dean de Bood)

1p2LqG.jpg

zkkwFb.jpg

IlKfF8.jpg