Nieuwsflits week 29 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 29

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 29 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 19 juli:

Den Haag - Vanochtend heeft op de Zwolsestraat met de kruising Harstenhoekweg een ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Bij één voertuig is een wiel afgebroken. Er is ten minste één persoon door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Sebastiaan Barel)

GaY0Wt.jpg

zNMdMr.JPG

xNw5Tu.JPG

DShnTG.JPG

jOW2WO.JPG

Woensdag 20 juli:

Rijswijk - Bij een aanrijding tussen drie voertuigen op de Prinses Beatrixlaan ter hoogte van het BP tankstation is woensdagmiddag ten minste één persoon gewond geraakt. Behalve de politie kwamen ook twee ambulances en een brandweermotor met spoed ter plaatse. De aanrijding zorgde voor vertraging voor het verkeer dat vanuit Den Haag richting Delft over de Prinses Beatrixlaan reed. (Foto's: Daan van den Ende)

mIUwA2.JPG

qfU7tq.JPG

6RpaGJ.JPG

ZrTC9P.JPG

Den Haag - Flinke schade vanmiddag bij een ongeval op de Binckhorstlaan kruising Mercuriusweg. Bij het ongeval raakte niemand gewond. (Foto's: Sebastiaan Barel)

pkzJMV.JPG

cf5MFh.JPG

eN7wi3.JPG

0DQDJM.JPG

Den Haag -  Op de Soestdijksekade zijn vanavond de hulpdiensten ingezet bij een medische noodsituatie in een woning. Het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn hierbij ter plaatse gekomen met de traumahelikopter. Die hebben zij midden op de kruising 'geparkeerd'. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Thamara)

kRHj2H.jpg

XcWqKs.jpg

Wassenaar - Door een lekkage bij een brandkraan op de Van Cranenburchlaan is flinke wateroverlast ontstaan. Dunea is ter plaatse en heeft de waterleiding afgesloten. Ongeveer 60 huishoudens hadden daardoor tijdelijk geen water. (Video en foto's: Herman van der Woude)

Ucd70l.JPG

mDKZwH.JPG

J2bRij.JPG

G8erqf.JPG

EskkMu.JPG

Vrijdag 22 juli: 

Den Haag - Vanavond is op de Oude Trambaan een scooterrijder te water geraakt. De opzittende van de scooter is door ambulancepersoneel onderzocht. De scooter is door de brandweer uit het water gevist. De bestuurder is aangehouden door de politie voor het rijden onder invloed. (Foto's: Nick van Mourik)

CTymtZ.JPG

JThtYI.JPG

LoHRnA.JPG

255C7c.JPG

uEUObi.JPG

Den Haag - In de Pasteurstraat is einde van de avond een fiets in brand gestoken. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Nick van Mourik)

pqPiYL.JPG

EFjvCt.JPG

g5At3z.JPG

k2oyOf.JPG

kpZiP9.JPG