Nieuwsflits week 31 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 31

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 31 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 2 augustus :

Zoetermeer -  Vanmorgen om even voor half elf werden politie en brandweer gealarmeerd voor een voertuig te water op de Filmlaan. Al snel bleek dat een geparkeerde auto was weggerold uit een parkeervak en met z'n achterkant in de tegenover liggende sloot was beland. Waarschijnlijk heeft de auto niet op z'n handrem gestaan en kon zo het ongeval gebeuren. (Foto's: Rene Hendriks)

HA6jCv.JPG

[ade1][/ad1]

LD84lT.JPG

v12wTu.JPG

MECkMr.JPG

RACNdV.JPG

Den Haag - Op het strand van Kijkduin was vanmiddag de gele vlag gehesen door de reddingsbrigade. Dat betekent: let op, gevaarlijke stroming in zee. Een zwemmer die zich desondanks in zee waagde, kwam om even voor half vijf vanmiddag in problemen. Hij is door hulpverleners uit zee geholpen en daarna door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Dean de Bood)

nS62X7.jpg

B76UEL.jpg

2yKiBR.jpg

eflA9M.jpg

NMd7cF.jpg

T5LmRc.jpg

Woensdag 3 augustus:

Den Haag - De brandweer werd vanmorgen om even na half tien gealarmeerd nadat voorbijgangers kleding en andere spullen hadden aangetroffen op de kade bij de Poolsterstraat. Om niets aan het toeval over te laten heeft een brandweerduiker enige tijd in het water gezocht, maar er werd niemand aangetroffen.  (Foto's: Jim Scheffers)

eZUf6C.jpg

4lWjXp.jpg

Cqie6Y.jpg

rIYG1B.jpg

w3k1lA.jpg

A4p7b1.jpg

Zondag 7 augustus:

Zoetermeer - Vanmiddag is er een kleine brand uitgebroken in de rookafvoer van een restaurant aan het Stadhuisplein. De brandweer heeft sloopwerkzaamheden verricht om de brand te kunnen blussen. (Video en foto's: Jim Scheffers)

GOQcpd.jpg

5f6euk.jpg

geQsf0.jpg

hPxWME.jpg