Nieuwsflits week 35 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 35

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 30 augustus:

Den Haag - Op de Benoordenhoutseweg is vanavond een automobilist met zijn auto tegen een paal gebotst. De auto is total loss. De bestuurder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

jkfmG9.JPG

cu1w76.JPG

WB1Wjl.JPG

Woensdag 31 augustus:

Scheveningen - Surfers zagen dat twee zwemmers in een mui terecht kwamen. Eén van de twee kon zichzelf in veiligheid brengen, maar de andere niet. Hierop zijn hulpverleners met spoed opgeroepen. Het slachtoffer heeft veel water binnen gekregen. Ambulancepersoneel heeft de zwemmer onderzocht in de ambulance en daarna meegenomen naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

aqE0tt.jpg

72cIl7.jpg

gjgmNa.jpg

Vrijdag 2 September

Den Haag - Bij een brand in een aanleunwoning aan de Dorpersdreef is vrijdagmiddag een persoon gewond geraakt. De brandweer had het kleine brandje snel onder controle. De bewoner van de woning is na controle door ambulancepersoneel voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. (Foto's: Tim de Kleijn)

hniglN.jpg

FferQY.jpg

ftVQ5L.jpg

Vrijdag 2 september:

Voorburg - Vanavond is er een grote waterlekkage ontstaan bij de Prinses Mariannelaan. Een groot gedeelte van de straat stond onder water. Hierdoor was het verkeer en het openbaar vervoer een tijd gestremd. (Video: Via de tiplijn en foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

HOXrVq.jpg

QkX5l4.JPG

xDupbD.JPG

YXeaio.JPG