Nieuwsflits week 36 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 36

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 5 september

Kwintsheul - Aan de Grutto is tijdens een onweersbui een deel van een boom afgebroken. De boom viel deels op drie geparkeerde voertuigen. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld . De gemeente Westland zal op een later tijdstip het overige deel van de boom verwijderen. (Foto's: Tim de Kleijn)

ScjWIj.jpg

WguB1S.jpg

bSOYrx.jpg

o1l8on.jpg

Vrijdag 9 september:

Poeldijk - Vanochtend zijn bij een kop-staart botsing drie auto's betrokken geweest. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Bestuurders hebben schadeformulieren ingevuld. (Foto's: Gabi Gonzalez)

8Vx0sV.JPG

HM5Z24.JPG

2EdgRk.JPG

eoNUfD.JPG

Zaterdag 10 september - 

Den Haag - Vanmiddag heeft in de Televisiestraat een ongeval plaatsgevonden. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

1F9U8F.JPG

VRKhhf.JPG

n1iuIG.JPG

Den Haag - Op de Madridweg was een papegaai uitgebroken en in een boom gevlogen. Mede dankzij de brandweer is de papegaai weer terug bij de eigenaar. De eigenaar reageerde zeer opgetogen! (Foto's: Tim de Kleijn)

Kj1nHe.jpg

EGO0y7.jpg

3VYMnW.jpg