Nieuwsflits week 37 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 37

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 13 september:

Den Haag - Ongeval tussen een auto en een fietser vanavond op de Laan van Meerdervoort op het kruispunt met de Beeklaan. Ambulancepersoneel heeft de fietser onderzocht, maar hij bleek gelukkig niet zwaargewond. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

dAK7Im.jpg

Pl6Vku.jpg

9WMaRH.jpg

X1GjDG.jpg

Donderdag 15 september:

Pijnacker -  Vanmiddag heeft er een kleine brand gewoed in een woning aan het Madelief. Toen de brandweer ter plaatse kwam, was de brand al uit. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Sam Treewood)

TYF0uj.jpg

axgRcl.jpg

Den Haag - Vanavond zijn op de Valkenboskade met de Thomsonlaan twee scooterrijders met elkaar in botsing gekomen. Beiden zijn door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Ivar Gieles)

fO3Qy2.jpg

POP9HQ.jpg

eq84TL.jpg

Rijswijk - Flinke politie inzet na aanleiding van een 'verdachte situatie' bij  de Kerklaan. Ivm de melding was ook de politiehelikopter ingezet. Er zijn drie personen gecontroleerd door de politie, maar deze bleken geen strafbare feiten te hebben gepleegd. (Foto's: Ivar Gieles)

l85XpX.JPG

plFG0E.JPG

ip3dQc.JPG

Zaterdag 17 september:

Monster - Op de Boomaweg in Monster is een grote tak van een boom afgebroken. De tak lag over de volledige breedte van de weg. De brandweer heeft de tak in stukken gezaagd zodat de weg weer vrij kon worden gegeven. (Foto's: Nick van Mourik)

GQso1H.JPG

Ecpj0F.JPG

dEsAYG.JPG

OvP1uy.JPG