Nieuwsflits week 38 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 38

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 19 september:

Den Haag - Op de Troelstrakade zijn een scooter en een auto met elkaar in botsing gekomen. De scooterrijdster is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

S06HFg.jpg

xMPfBF.jpg

91HcdB.jpg

V8Y3Om.jpg

Den Haag - Op de Thorbeckelaan met de kruising Oude Haagweg zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Er is ten minste één persoon door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Dean de Bood)

Mw1x4Q.jpg

FbyQP5.jpg

zT4UrI.jpg

o76Cu5.jpg

Woensdag 21 september:

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's op de Mozartlaan. Eén inzittende is door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Ivar Gieles)

r53Tgo.JPG

JkWJ9a.JPG

Zc8cSw.JPG

d6LgIl.JPG

Woensdag 21 september: 

Den Haag - Kleine woningbrand aan het Acaciahof vanavond. Door een oplettende buurvrouw is erger voorkomen. De brandweer heeft de brand geblust. Een bewoonster is door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Sam Treewood)

iAtaX1.jpg

4BzLK1.jpg

eQuC56.jpg

Donderdag 22 september:

Pijnacker - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn gealarmeerd ivm een medische noodsituatie in een woning aan de Vuurjufferzoom. (Foto's: Jim Scheffers)

CVr1cB.jpg

gTtmay.jpg

ojZ98H.jpg

Zaterdag 24 september:

's-Gravenzande - Bij een medische noodsituatie op de Monsterseweg is de traumahelikopter ingezet. De heli was geland op het parkeerterrein van de Intratuin. (Foto's: Gabi Gonzalez)

WtvdZt.JPG

zqGFty.JPG

Zondag 25 september:

Wassenaar - Twee auto's raakten vanochtend vroeg beschadigd bij een aanrijding op de N44 met de Zijdeweg. Er raakte niemand gewond, het is gebleven bij blikschade. (Foto's: Jonathan de Bruijn)

69rylg.JPG

ragyv1.JPG

Zoetermeer - In de spouwmuur van een woning aan het Donaublauw breekt brand uit in een spouwmuur. De brandweer gaat met specialistisch materiaal de brand bestrijden (foto's: Rene Hendriks)

WAGWGT.JPG

QPlRNv.JPG

z58uls.JPG

Den Haag - Op de Laan van Meerdervoort met de Egelantierstraat is vanmiddag een aanrijding geweest tussen een auto en een fietser. De fietser is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

v9lQIa.jpg

9hHu7V.jpg