Nieuwsflits week 45 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 45

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 7 november:

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's op de Donau. Eén persoon is door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Rene Hendriks)

KT0pXF.JPG

J9CKOD.JPG

Den Haag - Op de kruising Segbroeklaan/Fahrenheitstraat raken meerdere auto's bij een kop-staart botsing betrokken. De gewaarschuwde brandweer en ambulance zijn niet nodig; zij zijn snel vertrokken. De bestuurders kunnen de aanrijdingsformulieren in gaan vullen (foto's: Nikolai Overbeeke)

TR47FJ.jpg

7f3c8g.jpg

9ZnlNC.jpg

Dinsdag 8 november:

Den Haag - Op een schoolplein aan de Kikkerbeetlaan in Den Haag was een jongen met zijn voet tussen de spaken van een fiets gekomen. Na bevrijding door de brandweer is hij gecontroleerd door ambulancepersoneel, letsel viel gelukkig mee. (Foto’s: Rick Brouwer)

Zd2xpP.jpg

XpG08M.jpg

Dinsdag 8 november:

Den Haag - De politie en brandweer zijn vanmiddag gealarmeerd ivm een verdacht pakketje bij een postsorteercentrum. Een medewerker van Team Explosieve Verkenning (TEV) heeft het pakketje onderzocht, maar deze bleek niet gevaarlijk te zijn. (Foto's: Sebastiaan Barel)

dq2g8d.JPG

FG5miu.JPG

SjYs4R.JPG

Zaterdag 12 november:Den Haag - Op de Segbroeklaan is vanavond rond tien over zeven een fietser aangereden door een personenauto. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Kijkduin. De fietser stak over bij een doorsteek voor voetgangers. Het slachtoffer kwam tegen de voorruit van de auto terecht. Hij is door ambulancepersoneel verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De Verkeerspolitie verricht onderzoek. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

ybdVBD.jpg

n8QGdt.jpg

Zv7zQQ.jpg

QWHydB.jpg

K4mE1y.jpg

Zondag 13 november:

Den Haag - Op de Poeldijkseweg met de Erasmusweg is een aanrijding geweest tussen een auto en een motor. De motorrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Jim Scheffers)

KR9Nbg.jpg

v4doUY.jpg

tEWJBC.jpg

Den Haag - De politie heeft gemeld dat er in de Kempstraat een steekpartij heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer is verzorgd in de ambulance, maar hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Jim Scheffers)

hHzvL7.jpg

iryMhn.jpg

Zondag 13 november:

Zoetermeer - Twee kinderen zijn in een woning flauwgevallen door mogelijke koolmonoxidevergiftiging. De kinderen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft de woning gecontroleerd. (Foto's: Herman van der Woude)

LuRqgs.JPG

BPXTL0.JPG

2SvTmw.JPG