Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 1

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.


Zondag 1 januari:

Den Haag - Aan de Albardastraat in Den Haag brak in de vroege nieuwjaarsnacht van 1 januari een houten dakrand af van een woning. De dakrand kwam met een behoorlijke klap neer op een geparkeerde auto die hierdoor aanzienlijke schade heeft opgelopen. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker nog enkele gevaarlijk hangende delen van de dakrand verwijderd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

WQp5M3.jpg

vmGH6E.jpg

kcC7OL.jpg

BrbKee.jpg

Den Haag - Bewoners van een portiekwoning aan de Lisztstraat zijn vanavond geëvacueerd ivm een vreemde lucht.  De brandweer heeft in een kelderbox onder de portiekwoningen mee naar buiten genomen en veilig gesteld. De bewoners van de ontruimde woningen mochten na zo'n 1,5 uur weer terug naar binnen. (Foto's: Ivar Griezel)

TPSzSz.JPG

dTZMch.JPG

jj7ZZO.JPG

VB8Dxh.JPG

Den Haag - Schoorsteenbrand bij een woning aan de Boswinde vanavond. De brandweer is met de hoogwerker naar boven gegaan en heeft daar de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Ivar Gieles)

i0vkgw.JPG

fSj4Kh.JPG

HYKJcx.JPG

FUt9d4.JPG

Den Haag - Op de Troelstrakade is vanavond een auto achterop een motor gebotst. De motorrijder is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Ivar Gieles)

KHpecP.JPG

41ORHP.JPG

Den Haag - Een automobilist heeft vanavond nabij de ambulancepost in de Waldorpstraat met zijn huurauto een lantaarnpaal omver gereden. Er raakte niemand gewond. (Foto's: E'Andreey Gumbs)

DE4uNg.jpg

GCW7VL.jpg

BlKrkH.jpg

Den Haag - Een dame was vanmiddag heel blij nadat zij op de Mozartlaan een sleutelbos in een put had laten vallen en de bevelvoerder van de brandweermotor uitkomst bracht. (Foto's: Ivar Gieles)

b0Ofaz.JPG

Vg7SBH.JPG

aQKveF.JPG

Den Haag - In de Ouverturestraat is een automobilist tegen een gevel aan gebotst. Niemand is gewond geraakt. (Foto's: Via de tiplijn)

DezQjm.jpg

4gxdit.jpg

Den Haag - Twee kerstbomen in brand nabij een flat op de Leyweg/Volendamlaan. Vóórdat de brandweer ter plaatse was waren de ergste vlammen er al af. De brandweer heeft nageblust. (Foto's: Ivar Gieles)

bGFFhU.JPG

CnZ1zw.JPG

EdgL2u.JPG

FuCbZw.JPG

Woensdag 4 januari:

Den Haag - Auto deels te water geraakt op de Druivenlaan. Het lijkt erop dat de bestuurder vergeten is de handrem erop te zetten. Een berger heeft de auto uit het water gehaald. (Foto's: Ivar Gieles)

s3mfQc.JPG

ACVIDt.JPG

KBn0M2.JPG

Den Haag - Aanrijding twee auto's op de Johan de Wittlaan met de Eisenhowerlaan. Eén inzittende onderzocht, maar niet vervoerd. Twee kinderen hebben voor de schrik een 'traumabeertje' gehad van de hulpverleners. (Foto's: Ivar Gieles)

0Awuhv.jpg

mBu7p0.jpg

OgmFQQ.jpg

Den Haag - Aanrijding twee auto's op de Viaductweg. Eén inzittende wordt vervoerd. Ook hier heeft een kindje een traumabeertje gekregen. (Foto's: Ivar Gieles)

iucT3p.JPG

hrrqtF.JPG

BgpYDQ.JPG

Honselersdijk - Op de Middel Broekweg is iemand met een brommobiel tegen een 'biggenruggetje' gereden. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

8TsVxX.jpg

OqEBMB.jpg

Zondag 8 januari:

s'Gravenzande - Melding van een brand in een kas aan de Strandweg. In de kas bleek papier/karton in brand te staan. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Fred v/d Ende, Danny Botman en Gabi Gonzalez)

rd5ewb.jpg

7xPko3.jpg

fD96m8.JPG

Pijnacker - De ambulancedienst en de traumaheli met het MMT zijn vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie binnenshuis aan de Brinklande in Pijnacker. (Foto's: Sam Treewood)

jj6YqM.jpg

PQV1vV.jpg

U6BQ4w.jpg