Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 2

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 10 januari:

Den Haag - Op de Mauritskade is een automobilist na een vermoedelijke onwelwording tegen een geparkeerd voertuig gebotst. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

C89OGJ.JPG

No3xa4.JPG

5aPSOC.JPG

K2gK6Z.JPG

Woensdag 11 januari:

Rijswijk - Bij het Piramideplein heeft een lijnbus van de HTM zich vanochtend vastgereden. Een tweede HTM bus heeft met een sleepkabel zijn collega een stukje vooruit getrokken. (Foto's: Ivar Gieles)

JxQCBV.JPG

IOYnPZ.JPG

26xOQ3.JPG

TDuNxr.JPG

Den Haag - De traumaheli is kort ter plaatse geweest op de Melis Stokelaan. Het ging daar om een medisch noodgeval binnenshuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

bLO97e.jpg

Vk0aJZ.jpg

QxdYe5.jpg

Den Haag - Op de Erasmusweg is een scooterrijder aangereden door een automobilist. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel verzorgd. (Foto's: Ivar Gieles)

wXPCvr.JPG

MWSxJL.JPG

fjA8Oo.JPG

Den Haag - Op de Melis Stokelaan met de kruising Betje Wolffstraat is een auto in botsing gekomen met een fietser. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Ivar Gieles)

aTtvwV.JPG

deaVEl.JPG

bwWhw2.JPG

Donderdag 12 januari:

Den Haag - Op de Dreef heeft de kelder van een portiekflat onder water gestaan. Dunea heeft de waterleiding afgesloten, waardoor een deel van de wijk zonder water zat. (Foto's: Ivar Gieles)

P8Axs1.JPG

A7EO9O.JPG

r9qrzH.JPG

Uwmswu.JPG

Den Haag - Auto vs fiets op het Oosteinde kruising Laan van Wateringseveld. De fietser is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

CJDLoR.JPG

cuylzn.JPG

YX730Q.JPG

Vrijdag 13 januari:

Den Haag - De Laan van Meerdervoort was ter hoogte van de Händellaan vanmorgen enige tijd afgesloten ivm een 'verdacht pakketje' bij de apotheek. Een explosieven verkenner heeft het pakketje onderzocht waarna de afzetting kon worden opgeheven. (Foto's: Ivar Gieles)

ntRYZ3.JPG

jjAkS6.JPG

50Lv3l.JPG

Den Haag - Op de Neherkade is vanavond een aanrijding geweest tussen een auto en een scooter. De opzittende van de scooter is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

kvVdQd.JPG

TwJX1a.JPG