Nieuwsflits week 3 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 3

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 17 januari:

Den Haag - Op de Regulusweg heeft vanmiddag een container van een vrachtwagen in brand gestaan. De bestuurder van de vrachtwagen kon op tijd de container op straat zetten. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Mattijs Gerbrands)

3cHZoc.jpg

TQMwDr.jpg

jXrQo3.jpg

Woensdag 18 januari:

Delft - Op de Wateringsevest is een automobilist tegen een paal gebotst. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Foto's: Gabi Gonzalez)

z1LXLE.JPG

FDSNDZ.JPG

Gjn81f.JPG

Donderdag 19 januari:

Poeldijk - Op de Nieuweweg is een voertuig tegen twee lantaarnpalen gebotst. De gladheid zal daarbij zeker een rol hebben gespeeld. Er is één persoon door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Ivar Gieles)

paGRyD.JPG

aI6Z74.JPG

vFzbYr.JPG

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's op de Kamperfoeliestraat kruising Mient. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Foto's: Ivar Gieles)

R4SdIc.JPG

mySu3S.JPG

Vrijdag 20 januari:

Den Haag - Op de Parallelweg is een scooter in botsing gekomen met een auto. De bestuurder van de scooter is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Nick van Mourik)

qk46ZQ.JPG

1DOTBd.JPG

yQs3td.JPG

Den Haag - Vrijdagavond rond 22:30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's op de kruising van de Waldorpstraat en de Calandstraat in Den Haag. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen bij deze aanrijding, alleen blikschade aan beide voertuigen. Een van de voertuigen heeft een paal uit de grond gereden. De politie is ter plaatse geweest om de omstandigheden van de aanrijding te onderzoeken. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid om de schade op te nemen en de voertuigen te bergen. (Foto's: Danny Botman)

mjxOPQ.JPG

hutHws.JPG

46mCnm.JPG

Zaterdag 21 januari:

Naaldwijk - Op de Waterlelie heeft brand gewoed in een woning. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto’s: Gabi Gonzalez)

ECdFdT.JPG

t07XFj.JPG+

Zondag 22 januari:

Den Haag - Vanmiddag heeft er brand gewoed in een woning in de Menninckstraat. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen. (Foto's: Nicky Pronk)

WQgQVQ.jpg

FfPCYh.jpg