Nieuwsflits week 6 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 6

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 6 februari:

Den Haag - Op De la Reyweg is een kindje aangereden door een auto. Het kindje is onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Ivar Gieles)

V8IRGT.JPG

109kxw.JPG

Den Haag - Op de Nieuwe Parklaan is vanavond een automobilist in botsing gekomen met een hondenwagen van de politie. De hondenwagen van de politie is door een politieberger afgevoerd. De politieagent die in de hondenwagen zat is door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Herman van der Woude)

oxbpIf.JPG

tCjfkG.JPG

qXZtDz.JPG

Dinsdag 7 februari:

Honselersdijk - De brandweer is vanmiddag gealarmeerd voor een 'brandgerucht' in de omgeving van de Boswoning. Het betrof een buitenbrand (afvalverbranding). (Foto's: Gabi Gonzalez)

CPjgHt.jpg

iC1Fhm.jpg

sYZRLy.jpg

Den Haag - Bij de Maanweg zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval was een lesauto betrokken. (Foto's: Sebastiaan Barel)

GyA7mc.jpg

kQH1kW.jpg

m6zoWS.jpg

Donderdag 9 februari:

Den Haag - Op de A4 heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden vanuit de richting Amsterdam in de richting van Leidschendam. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ZCY4YB.jpg

jOAn4J.jpg

im2avv.jpg

Vrijdag 10 Februari:

Den Haag - Op het Lange Voorhout in Den Haag is vrijdagochtend een taxibusje in botsing gekomen met een fietser. De fietser raakte gewond en is door ambulancepersoneel onderzocht in de ambulance. Het tramverkeer was tijdelijk gestremd. De politie heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. (Foto's: Danny Botman)

ecquY3.JPG

yv68Nc.JPG

jXskVr.JPG

Zaterdag 11 februari:

Rijswijk - Bij een manege aan de Sir Winston Churchilllaan is iemand hard ten val gekomen (mogelijk bij het paardrijden). De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden opgeroepen. De traumahelikopter is in een nabijgelegen grasveld geland. Het slachtoffer is met spoed én met motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

pKVekO.JPG

vAMce0.JPG

Sn9GxG.JPG

Den Haag - Vanavond rond tien voor negen is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een woning aan de Ananasstraat. Brandweereenheden van kazernes Loosduinen en Centrum werden gealarmeerd. Het nader bericht luidde 'kleine brand'; de brandweer kon de brandbestrijding met één tankautospuit af. Nadat de brand was geblust, is het pand geventileerd. (Foto's: Herman van der Woude)

adpPUt.JPG

kym5bD.JPG

YOL0Rp.JPG

V8quqs.JPG

RA1GCb.JPG

Zondag 12 februari

Den Haag - Rond drie uur vanmiddag botsten een personenauto en een motorscooter tegen elkaar op de kruising van de Neherkade en de Rijswijkseweg. Een ambulance kwam ter plaatse om de opzittende van de motorscooter na te kijken. Door het afzettingen bij ongeval stond het verkeer op de Neherkade, Mercuriusweg én de Rijswijkseweg muurvast. (Foto's: Dejan Jeremić)

pAKlhn.jpg

Z5d8Il.jpg

V8zyMn.jpg

Den Haag - Op de Melis Stokelaan ter hoogte van de van Alphenlaan zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Er is één inzittende onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Ivar Gieles)

S1ShVA.JPG

CJrNVM.JPG

Den Haag - De politie is vanavond ingezet bij een melding van een conflict in de woning waarbij mogelijk sprake was van een vuurwapen. De politie heeft de woning betreden en hebben daar drie personen aangehouden. Er is in de woning geen vuurwapen aangetroffen. Twee van de drie aangehouden personen zijn inmiddels weer vrijgelaten. (Foto's: Herman van der Woude)

ABWfoo.JPG

juJptz.JPG

vxrXQb.JPG