Nieuwsflits week 7 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 7

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 15 februari:

Den Haag - De brandweer moest vanmiddag in actie komen in de Kepplerstraat in verband met een loszittend geveldeel. Met behulp van de hoogwerker werd het voorwerp vakkundig verwijderd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

akfhr4.jpg

dpi0od.jpg

2JZXBW.jpg

Iiavek.jpg

Den Haag - Bij een ongeval op de Oude Middenweg ter hoogte van de Leidschenveensepad waarbij een personenauto en een fietser waren betrokken raakte vanavond één persoon lichtgewond. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

NVnHlz.JPG

NywABR.JPG

3ivmRU.JPG

Donderdag 16 februari:

Den Haag - Melding van een woningbrand op de Regentesselaan. Het bleek te gaan om een pannetje op het vuur. De bewoonster is door het ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. (Beelden: Ivar Gieles)

5mT6GY.JPG

llMbx0.JPG

VpprTG.JPG

nqDskS.JPG

SucSB7.jpg

Vrijdag 17 februari:

Den Haag - Op de Maartensdijklaan met de Hengelolaan zijn twee auto's tegen elkaar aan gebotst. Niemand raakte bij het ongeval gewond. (Foto's: Ivar Gieles)

X3jq3B.JPG

36LACy.JPG

yaSLKZ.JPG

Zaterdag 18 februari:

Rijswijk - Bij een medische noodsituatie bij een woning aan de Tubasingel is vanochtend de traumahelikopter ingezet. De heli is in de omgeving van het incident geland. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

CFaG9Y.jpg

WJuJMQ.jpg

L4M0je.jpg

tf5oaY.jpg

Den Haag - Brandje gemeld in een woonzorgcentrum aan de Natalstraat. De brand viel gelukkig mee. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Ivar Gieles)

tEm6hm.JPG

OxDmjL.JPG

y936uA.JPG

Zondag 19 februari:

Leidschendam - Een automobilist merkte om even na zes uur vanavond tijdens het rijden dat er vlammen en/of rook van onder de motorkap van zijn auto kwamen. Hij heeft de auto geparkeerd op de parkeerplaats van de Mall of the Netherlands aan de Lavendel en heeft de brandweer gebeld. De brandweerlieden hebben de brand geblust. Een of ander was bijzonder zuur want de auto had net een grote beurt gehad en dit was de eerste rit na het bezoek aan de garage. (Foto's: Sebastiaan Barel)

9twmu6.JPG

m4Oyoq.JPG

tpbnT1.JPG

4Suzzi.JPG

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vandaag gealarmeerd ivm een medische noodsituatie in een woning aan de Columbusrede. De brandweer was gealarmeerd ivm afhijsen van de patiënt. (Beelden: Jim Scheffers)

KhFo61.jpg

ReRNb8.jpg

MqiMb5.jpg

Den Haag - Zoekactie door politie, brandweer en KNRM bij het Zuidelijk Havenhoofd van Scheveningen ivm mogelijk een persoon in nood tussen de basaltblokken. Iemand zou hulp geroep hebben gehoord. Er is uiteindelijk niemand aangetroffen. (Beelden: Nicky Pronk)

dTse9i.jpg

mgwoQA.jpg

fqwwST.jpg