Nieuwsflits week 19 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 19

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 mei:

Den Haag - Bij een ongeval tussen een auto en een fiets op de Dierenselaan met de Apeldoornselaan raakte vanmiddag de bestuurder van de fiets gewond. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Nick vd Toorn)

vqUjOI.JPG

xQ9nmg.JPG

ObBQ2D.JPG

qoSzQS.jpg

Rijswijk - De brandweer heeft vanmiddag op het Piramideplein een kauw bevrijd die vastzat in de roltrap van het station. Het beestje is meegenomen naar de kazerne. (Beelden: Sebastiaan Barel)

XBg8t1.jpg

LJvYhx.jpg

7B2Ocb.jpg

Dinsdag 9 mei:

Den Haag - Vanmorgen vond er een ongeval plaats op de Volendamlaan tussen meerdere voertuigen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De politie heeft geholpen bij het invullen van het schadeformulier. (Beelden: Nick vd Toorn)

XlSuAH.JPG

nSRsWW.JPG

uJJkko.JPG

Den Haag - Aanrijding auto vs fiets op de Statenlaan met de kruising Frederik Hendriklaan. De fietser is in de ambulance onderzocht. (Beelden: Herman van der Woude)

Jlx9OH.JPG

RNPvr1.JPG

sIDieK.JPG

Woensdag 10 mei:

Den Haag - Aanrijding auto en scooter op de Laan van Meerdervoort met de Beeklaan. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht. (Beelden: Nick vd Toorn)

bpH77h.JPG

7zLhnE.JPG

Kdt28I.JPG

Den Haag - Medische noodsituatie bij de Guirlande. De politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter waren ter plaatse. (Beelden: Nick vd Toorn)

Wopcn2.JPG

HNOLLa.JPG

U8Apos.JPG

Donderdag 11 mei:

Naaldwijk - In de Tomatenstraat heeft een frituurpannen brand gestaan. De brandweer kwam ter plaatse maar heeft niet geblust, omdat de brand al gedoofd was toen zijn aankwamen. De bewoner is door ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Gabi Gonzalez)

UbN39D.JPG

AfwMfB.JPG

8Pp2fC.JPG

Monster - Vanavond is brand ontstaan in de koelmotor van een vrachtwagen aan de Waellandweg in Monster. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand'. (Beelden: Herman van der Woude)

N8dKMQ.JPG

sTZLXF.JPG

xRD2Of.JPG

Vrijdag 13 mei:

Den Haag - In de Zweeloostraat is afval in een vuilniswagen beginnen te branden. Het afval is op straat gedeponeerd en brandweerlieden hebben geblust. Er zijn ook een aantal vaten met daarin een gevaarlijke stof door een gespecialiseerd bedrijf opgehaald. (Beelden: Ivar Gieles)

Iy6jhF.JPG

1Lr4lN.JPG

UOXA9h.JPG

WshKGc.JPG

Zondag 14 mei:

Honselersdijk - Op de Endeldijk is een auto tegen een fietser aan gebotst. De fietster is bij het ongeval gewond geraakt. (Beelden: Ivar Gieles)

Yf6kuo.JPG

eqtTfj.JPG

Den Haag - Op de Loosduinse Hoofdstraat is een motorrijder onderuit gegaan. De motorrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Ivar Gieles)

gYeqFu.JPG

tPvbgS.JPG

S8APWr.JPG