Nieuwsflits week 21 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 21

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 mei:

Naaldwijk - Op de Verspycklaan is een fietser aangereden door een bestelbus. De fietser is onderzocht. (beelden: Gabi Gonzalez)

4q7xZ3.JPG

oaiDiF.JPG

srw25y.JPG

Woensdag 24 mei:

Den Haag - Op de Madesteinweg met de kruising Monsterseweg zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Beelden: Rick van Maurik)

ec0zCz.JPG

Eelx5s.JPG

KkJZbr.JPG

Donderdag 25 mei:

Den Haag - In de Abrikozenstraat hoorden bewoners een vreemd geluid uit het plafond komen. De dierenambulance is ter plaatse gevraagd, waarna bleek dat er een Gierzwaluw in het plafond zat. Het beestje is eruit gehaald en meegenomen naar de vogelopvang. (Beelden: Ivar Gieles)

RODw8S.JPG

6Vlycv.JPG

p7dK2i.JPG

Zondag 28 mei:

Den Haag -  Een kat is door een nog onbekende oorzaak In een ondergrondse container aan de Vroomedijk terechtgekomen. Volgens omwonenden stond het toegangsdeurtje van de ondergrondse container open.  De dierenambulance is ter plaatse gekomen en wisten de kat te bevrijden.  Nadat de kat uit  de container was heeft deze zich los geworsteld en is zelf naar huis gerend. (Beelden: Sebastiaan Barel)

peRRJe.jpg

b4YCcF.jpg

ZtRKxK.jpg