Nieuwsflits week 34 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 34

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 34 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 21 augustus:

Den Haag - Rond half acht vanmorgen is op de Loevesteinlaan, ter hoogte van het Almeloplein, een bestelbus ingereden op twee geparkeerde auto's. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Er vielen geen gewonden, maar de schade is groot. Alle voertuigen zijn door een berger afgevoerd. (Foto's: Jennifer Bos)

RVM409.jpg

MAfVUU.jpg

sUaC9v.jpg

foV3hZ.jpg

Dinsdag 22 augustus:

Den Haag - Op de Koningin Emmakade heeft de brandweer een poging gedaan een kat uit een boom te halen. Op het moment dat de brandweerman bij de kat was kon hij deze vastpakken. De kat was het hier niet mee eens, waarna hij zich los krapte en uit de boom viel. De eigenaar van de kat kon vrij snel hierna de kat vangen. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

gBkurN.jpg

xx37cy.jpg

4xZ4au.jpg

FzTGRS.jpg

Rijswijk - Op de Steenvoordelaan met de kruising Sir Winston Churchilllaan is een fietser aangereden door een auto. De fietser is door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. (Beelden: Ivar Gieles)

uYSs4p.JPG

r7rPuT.JPG

9awhpj.JPG

Woensdag 23 augustus

Voorburg - Op de Rodelaan zijn twee auto's betrokken bij een frontale botsing. Dat is gebeurd met relatief lage snelheid, dus het letsel valt mee (foto's: Rene Hendriks)

jCyVti.JPG

4Ysq3d.JPG

YMXkwt.JPG

Den Haag - Kop-staart botsing op de Lozerlaan. Eén persoon is door ambulancepersoneel onderzocht, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schadeformulieren worden ingevuld. (Beelden: Nick vd Toorn)

U4a10v.JPG

uXCUrY.JPG

BS2Vqn.JPG

Rijswijk -  Op de A4 in de rijrichting Rotterdam raakt een auto de linker vangrail, zo'n beetje ter hoogte van Event Plaza. Het letsel van de inzittenden blijkt mee te vallen. De twee meest linker rijstroken zijn afgesloten, wat een flinke file oplevert (foto's: Rene Hendriks)

lv2Wxb.JPG

296wpq.JPG

Wassenaar - Aanrijding tussen twee auto's op de N14 met de Zijdeweg. Voor zover bekend geen gewonden. Het kruispunt was deels afgezet. Berger BRL heeft de auto's geborgen. (Beelden: Herman van der Woude)

JMUnVw.JPG

rIMgpr.JPG

7Eveyq.JPG

Vrijdag 25 augustus:

Leidschendam - Vanmorgen is een personenauto op de Noordsingel door onbekende oorzaak tegen een boom op de middenberm gebotst. Gelukkig raakte er niemand gewond. (Foto's: Herman van der Woude)

E85n8y.JPG

KcWIy3.JPG

JsvZuV.JPG

JRO4w6.JPG

Zaterdag 26 augustus:

Den Haag - Op de Oude Middenweg zijn een auto en een tram tegen elkaar gebotst. Het bleef bij materiële schade, niemand raakte gewond. (Beelden: Rene Hendriks)

4Zqdvz.JPG

9hrBW8.JPG

PtYxxI.JPG

Leidschendam - Bij de Doctor Van Noortstraat is een paard te water geraakt. De brandweer heeft het paard uit het water gered. (Beelden: Herman van der Woude)

0hDWGS.JPG

JPIaWN.JPG

jDitKk.JPG

Zondag 27 augustus:

Leidschendam - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT waren ingezet voor een medische noodsituatie op de Duinmeierij. (Beelden: Sebastiaan Barel)

Ie1b5j.JPG

mj3WUu.JPG

dWV7tZ.JPG