Nieuwsflits week 35 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 35

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 35 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 28 augustus:

Naaldwijk - Op de Secretaris Verhoeffweg is een fietsster in botsing gekomen met een jongen op een elektrische 'fatbike'. De fietsster is naar het ziekenhuis vervoerd. De fatbike zal aan een nadere inspectie worden onderworpen. (Beelden: Gabi Gonzalez)

0Ije7I.jpg

9WULmo.jpg

nKh0Dm.jpg

JZfqBE.jpg

Vrijdag 1 september:

Den Haag - Op de Jacob Catslaan is een meisje op de fiets met haar voet tussen de spaken terecht gekomen. De brandweer heeft haar bevrijd. Zij is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

W9ro6J.jpg

LrGjPD.jpg

Bire0H.jpg

Rijswijk - Medische noodsituatie geweest in een woning aan de Serre. De patiënt is met spoed vervoerd; de arts van het MMT is meegereden. (Beelden: Ivar Gieles)

fAZ8Is.JPG

ECU1Iv.JPG

ZmnJwd.JPG

's-Gravenzande - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanavond ingezet voor een medische noodsituatie binnenshuis op de Noordwind. (Beelden: Ende Media)

mWG3zj.jpg

VMvWIw.jpg

Zoetermeer - Brand in de reclamemast van Dekker Sport aan de Scheglaan geweest. Opgeschaald naar 'middelbrand', vermoedelijk vanwege de waterwinning. (Beelden: Herman van der Woude en Rene Hendriks)

uPhZjj.JPG

oe68aL.JPG

Zondag 3 september:

's-Gravenzande - Brandje geweest in de serre van een woning aan de Naaldwijkseweg. Bewoner onderzocht op rookinhalatie maar niet vervoerd.

bmm1xe.jpg

7I7Osn.jpg

fiSfrZ.jpg