Nieuwsflits week 36 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 36

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 6 september:

Den Haag - In de Paets van Troostwijkstraat is een brandkraan opengedraaid. Hierdoor stond een groot gedeelte van de straat onder water. Dunea heeft de brandkraan dicht gedraaid. (Beelden: Ivar Gieles)

v7CUcO.JPG

5HgUbn.JPG

g9V7yt.JPG

1zARu3.JPG

Woensdag 6 september:

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's, vanmiddag op het Willem Witsenplein. Twee personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht maar niet vervoerd. (Beeld: Lucien de Vries)

IxDLp6.jpg

fRSxLp.jpg

c7wuKh.jpg

Den Haag - Een auto en een fietser kwamen vanmiddag met elkaar in botsing op de Weteringkade. De fietser kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht en raakte gewond. Hij is door het ambulancepersoneel op een vacuümmatras gefixeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Lucien de Vries)

kclaYv.jpg

Tm1AFq.jpg

RRwPQR.jpg

Donderdag 7 september:

Hoek van Holland - Rond acht uur vanavond werden politie en brandweer gestuurd naar de Bonnenweg, waar een auto te water zou zijn geraakt. Onder andere brandweereenheden uit De Lier, 's-Gravenzande en Naaldwijk werden daar heen gestuurd. Al snel bleek dat de auto er al enige tijd in lag. De brandweer is hierop retour kazerne gegaan. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen en afgevoerd. (Beeld: Fred van der Ende)

NWX1H2.jpg

[ade3][/ad3]

FFS6Co.jpg

kIvzZU.jpg

76S45G.jpg

qp5WJN.jpg

0IoF57.jpg

Zaterdag 9 september:

Den Haag - Bij een eenzijdig ongeval met een scooterrijder op de Meppelweg is één persoon gewond geraakt. De ambulancedienst en de traumahelikopter waren opgeroepen. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden:  Nick vd Toorn)

lRGe36.jpg

JKFCQ8.jpg

mYuMGu.jpg

Voorburg - Bij het Noteboompark is een kop-straat botsing geweest. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Beelden: Cray van Zutphen)

dcV4UW.jpg

yYsYrC.jpg

Den Haag - Op De La Reyweg zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Een van de auto's is doorgeschoten en tegen een fietser aan gekomen. De fietser is hierbij gewond geraakt en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Cray van Zutphen)

O8tZpM.jpg

9VeKGR.jpg