Nieuwsflits week 37 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 37

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 11 september: 

Den Haag - In de Zamenhofstraat is een container van een vrachtwagen geschoven. De container is uiteindelijk weer recht op de vrachtwagen gezet. (Beelden: Ivar Gieles)

RmitIc.JPG

ViLYGe.JPG

ZNaX7z.JPG

y919v1.JPG

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een auto en een tram op de Fruitweg in DenHaag is vanavond de bestuurder van de auto gewond geraakt. De politie, brandweer en een ambulance kwamen met spoed ter plaaste. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. (Beelden: Maurice Schotman)

yNy7CP.jpg

WMnA6E.jpg

ZShJ29.jpg

Dinsdag 12 november:

Den Haag - Brandje geweest bij een viswinkel in de Anemoonstraat. De brandweer heeft de brand geblust en daarna de winkel geventileerd. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

bNx6Gy.jpg

tfV2kb.jpg

SGRoXJ.jpg

Zaterdag 16 september:

Den Haag - Bij de Boomsluiterskade is vannacht  een persoon van hoogte naar beneden gevallen. Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: N vd Toorn)

83Q1f8.JPG

Yet8sJ.JPG

Pijnacker - Vanochtend is er een slang aangetroffen in een bakkerij in Pijnacker. De slang is opgehaald door de politie, waarna medewerkers van de dierenambulance de slang hebben opgehaald bij het politiebureau. (Beelden: Ivar Gieles)

v01KeX.JPG

YHYUId.JPG

efRJzn.JPG