Nieuwsflits week 43 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 43

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 43 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 23 oktober:

Wassenaar - Vanmorgen is er brand geweest op een afdakje van een woning aan de Deijlerweg. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand'. De brand was snel onder controle. (Beeld: Rene Hendriks)

tYsSvb.JPG

ZGO6ry.JPG

u7XlJH.JPG

Den Haag - In de Goudenregenstraat is een fietser met zijn fiets tussen de tramrails terecht gekomen en gevallen. De fietser raakte bij het ongeval zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

SeRJmd.jpg

y5AuC6.jpg

nmx7qW.jpg

BEOJxJ.jpg

Dinsdag 24 oktober:

Wassenaar - Ongeval tussen twee voertuigen bij de Zijdeweg. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Beelden: Herman van der Woude)

bI6LGv.JPG

ETlxgF.JPG

2r4NuH.JPG

Donderdag 26 oktober:

Den Haag - Flinke wateroverlast door een waterleidingbreuk bij de Suezkade. Het water kwam onder ander onder het fietspad vandaan. Dunea is ter plaatse geweest en heeft de breuk hersteld. (Beelden: Nicky Pronk)

NFyyRu.JPG

WCRRhC.JPG

4iGuxq.JPG

o91qua.JPG

Zaterdag 28 oktober:

Den Haag - Veel politie-inzet op de Houtrustweg ivm een (mogelijk) uit de hand gelopen voetbalwedstrijd. Er zijn meerdere aanhoudingen verricht.  (Beelden: Nicky Pronk)

g28aaR.jpg

u40CkA.jpg

N4XXRB.jpg

nVfp4z.jpg

eROeV9.jpg

rbx4m2.jpg

RJrWhy.jpg

IQBBf5.jpg

ID0S0q.jpg

89ipm2.jpg

eROeV9.jpg

rbx4m2.jpg

RJrWhy.jpg

RJrWhy.jpg

IQBBf5.jpg

IQBBf5.jpg