Nieuwsflits week 44 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 44

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 30 oktober:

Den Haag - Aanrijding waarbij drie voertuigen zijn betrokken op de Segbroeklaan. Eén inzittende is onderzocht, maar niet vervoerd. De Segbroeklaan was tijdelijk in beide richtingen afgesloten. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

eROeV9.jpg

rbx4m2.jpg

IQBBf5.jpg

v8e6ev.jpg

ID0S0q.jpg

Donderdag 2 november:

Den Haag - Op de kruising van de Loosduinseweg en de Monstersestraat kwam een tram met een wielstel uit de rails te staan. Tram 6 reed een omleiding over de Loosduinseweg in verband met een ongeval op de Hobbemastraat. Door deze ontsporing werden - buiten de al bestaande ellende door de storm - tramlijnen 2, 4, 6 én 11 gestremd in dit gebied. (Beelden: Nick van der Toorn)

16nbmI.JPG

XozadA.JPG

V0mFRg.jpg

Zaterdag 4 november:

Den Haag - Vanmorgen rond half zeven is brand ontstaan achterin een geparkeerde bestelbus op de Beeklaan. De brandweer heeft de brand geblust. Brandstichting wordt vermoed. (Beeld: Nicky Pronk)

TtiHnk.jpg

rftwcn.jpg

DwqAHR.jpg

Den Haag - De Dierenambulance was getipt dat er op het dak van een woning aan de Hengelolaan een vangkooi stond met enkele vogels erin. Bij aankomst van de Dierenambulance bleek er inderdaad een illegale vangkooi op het dak te staan met twee eksters erin. De medewerkers van de Dierenambulance hebben zich ontfermd over de eksters. De politie heeft de vangkooi meegenomen. De Dierenpolitie zal onderzoek doen. (Beeld: Ivar Gieles)

VmjsyQ.JPG

VPoAqQ.JPG

7CbmJ1.JPG

NSy11n.JPG

5R55F0.JPG

uaQTSx.JPG

Rijswijk - Bewoners van een woning aan de Dr. Augustijnlaan hebben vandaag hun kelder moeten ontruimen na een lekkage. Per ongeluk hebben zij daarbij een vuilniszak met waardevolle fotoalbums in een ondergrondse afvalcontainer gegooid. Ten einde raad is de brandweer gebeld en dat leidde ertoe dat een brandweerman is afgedaalt in de container en de vuilniszak met de fotoalbums heeft veilig gesteld. De albums waren niet beschadigd. (Beeld: Ivar Gieles)

met6F8.JPG

CL9ptq.JPG

0X1un9.JPG

1HlrgR.JPG

wtpNHv.JPG

Den Haag - Op de Laan van Meerdervoort, ongeveer ter hoogte van de Plataanstraat, kwam vanmiddag een tram in botsing met een personenauto toen de automobilist wilde keren via de trambaan. Politie, ambulance en brandweer werden gealarmeerd, maar er zat niemand bekneld. Eén inzittende van de auto is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Hugo Zwarteberg)

QoURsw.jpg

HS3VVL.jpg

xPMy3J.jpg

Den Haag - Heel veel politie-eenheden werden vanmiddag naar een voetbalclub op de Melis Stokelaan gestuurd alwaar een vechtpartij was uitgebroken. Daarbij is één gewonde gevallen. Twee vechtersbazen zijn door de politie aangehouden. Over de aanleiding tot de vechtpartij is niets bekend. (Beeld: Rick van Maurik)

wIPaxI.JPG

LPQSB9.JPG

4OuJ8h.JPG

Zondag 5 november:

Den Haag - Sport verbroedert.....zeggen ze. Na gisteren was er ook vandaag een vechtpartij op een voetbalveld. Ditmaal op de Vrederustlaan. Voor zover bekend geen aanhoudingen en niemand vervoerd per ambulance. (Beelden: Ivar Gieles)

HWCWnu.JPG

wwEzR9.JPG

qDF0lh.JPG