Nieuwsflits week 45 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 45

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 6 november:

Den Haag - Kop-staart botsing tussen drie voertuigen op de Generaal Spoorlaan. Meerdere personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Ivar Gieles)

wNUzwK.JPG

lEft2a.JPG

zVUiju.JPG

Den Haag - Melding gebouwbrand in de Kepplerstraat. Het bleek allemaal mee te vallen. Er was iets misgegaan in de keuken. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

OndvYq.JPG

sFwrIp.JPG

qBujyg.JPG

Dinsdag 7 november:

s'Gravenzande - Brandje geweest op een dakterras in de Langestraat. Het brandje was snel gedoofd/geblust. (Beelden: Piet de Ruyter)

kR5mc0.JPG

So3ajR.JPG

ZQle6f.JPG

Woensdag 8 november

Den Haag - Op Het Kleine Loo komen een personenauto en een tram met elkaar in botsing. De schade is fors, maar er raakt niemand gewond. Het tramverkeer is gestremd (foto's: Rene Hendriks)

FQYUuY.JPG

iZcMNi.JPG

Voorburg - Ongeval op de Prins Bernhardlaan. Voor zover bekend vielen er geen gewonden. (Beelden: Tijs Koene)

wkMO7S.jpg

gnUu2J.jpg

RyQLHz.jpg

Den Haag - Voetganger aangereden bij een ongeval in de Gentsestraat. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht. (Beelden: Nicky Pronk)

qWndDB.JPG

TbTRD8.JPG

Donderdag 9 november:

Wassenaar - Auto tegen boom gebotst op de Papeweg. Niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Herman van der Woude)

w5wmtK.JPG

L1RTRA.JPG