Nieuwsflits week 46 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 46

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 46 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 13 november:

Den Haag - Kat Simba zat al ongeveer een dag hoog in een boom in de Denekampstraat te miauwen. Het beestje had het duidelijk niet naar zijn zin. De brandweer werd gebeld, maar het zat de brandweerlieden niet mee: de hoogwerker raakte in storing. Uiteindelijk bracht een ladder van de buurman uitkomst en is het baasje van Simba zelf naar boven geklommen en heeft de kat uit zijn benarde positie bevrijd. (Beeld: Ivar Gieles)

Ybgarx.JPG

fdiHkk.JPG

QAbsbT.JPG

7vJ5wd.JPG

lLYHmr.JPG

w9p1RJ.JPG

r1UCXy.JPG

bgOfaZ.JPG

Den Haag - In de Wilgstraat stond een boom wel heel schuin na de laatste storm en deze dreigde dan ook om te vallen. De brandweer werd gebeld en de brandweerlieden van kazerne Centrum hebben het klusje geklaard met behulp van de zaag. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

LfEKsM.JPG

HcJ2na.JPG

RilNmo.JPG

cOWgQX.JPG

9JekJJ.JPG

Den Haag - Op de Loosduinseweg met de Monstersestraat werd vanmiddag een jeugdige fietser aangereden door een auto. De fietser is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd. Het MMT was ook gealarmeerd, maar die inzet kwam te vervallen. (Beeld: Ivar Gieles)

YF6Wfj.JPG

QqiO9C.JPG

NIACom.JPG

GpCXnN.JPG

Dinsdag 14 november:

Zoetermeer - Rond elf uur vanmorgen is op de Louis Braillelaan een auto vanaf een parkeerterrein de sloot in gerold. Vermoedelijk was de bestuurder vergeten de handrem aan te trekken en is de auto gaan rollen. (Beeld: Rene Hendriks)

AzeOki.JPG

WXvkWU.JPG

0QxYTs.JPG

Woensdag 15 november:

Wateringen - Aanrijding tussen een auto en een fietser op de Heulweg met de Harry Hoekstraat. Fietser is zonder spoed vervoerd. (Beelden: Rick Brouwer)

uEI0W5.jpg

QdByGX.jpg

Zaterdag18 november 2023:

Den Haag - Op een tramoversteek van RandstadRail 4 naast de Lozerlaan is zaterdagavond een fietser gewond geraakt, toen deze met de overstekende tram in botsing kwam. Ter hoogte van de Meppelweg was voor autoverkeer de weg dicht richting de N211/A4 en moest omrijden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en de tram kon op eigen kracht doorrijden. (Beelden: Hugo Zwarteberg)

d31Yhz.JPG

xh7Q10.JPG

o8YBuU.JPG

Den Haag - Twee auto's kwamen rond 8 uur 's-avonds tot stilstand op precies dezelfde plek waar ruim twee weken geleden een boom op een vrouw viel op de Volendamlaan. De bestuurder van een donkergrijze auto kwam met hoge snelheid aanrijden vanaf het Monnickendamplein, waarna de bestuurder van een Toyota - die vanaf de Medemblikstraat wilde oversteken - geen kans meer had om dit veilig te doen. Door de klap kwamen de auto's meters verder pas tot stilstand. Twee personen zijn nagekeken in de ambulance, maar gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis. (Beelden: Hugo Zwarteberg)

ew2xF3.JPG

Qa146b.JPG

8hHSLO.JPG

LAWLCe.JPG

Zondag 19 november:

Den Haag - Ongeval tussen en auto en een tram op het Hildebrandplein. Bij het ongeval raakte niemand gewond. (Beelden: Sander Paardekooper)

1OeU3Y.JPG

YMPqgw.JPG

qLanZ6.JPG

's-Gravenzande - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT worden ingezet tbv een medische noodsituatie in een woning aan de Naaldwijkseweg. (Beelden: Ende Media)