Nieuwsflits week 27 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 27

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 1 juli:

Den Haag - Aanrijding twee auto's op de Erasmusweg met de kruising Anna Bijnslaan. Veel schade, maar er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

NPbj92.jpg

sB4yIH.jpg

HQFKbz.jpg

QtfjBf.jpg

Honselersdijk - Op de Veilingweg is een fietser in botsing gekomen met een auto. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

9Z881f.jpg

xQzySJ.jpg

Den Haag - Op de Groot Hertoginnelaan is een bezorgscooter aangereden door een afslaande auto. De verwondingen bij de opzittende van de bezorgscooter lijken mee te vallen. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

V6Hkkd.JPG

zxct6Q.JPG

dk5b3u.JPG

yjFgnT.JPG

Den Haag - Op de Melis Stokelaan/Anna Bijnslaan is een auto in botsing gekomen met een tram. De auto is flink beschadigd geraakt bij de aanrijding. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

d3H017.jpg

vy1Ft8.jpg

NNyLKY.jpg

Vrijdag 5 juli:

Wateringen - Aanrijding twee auto's op de Westlandseweg. Veel schade, maar er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

l2jLbY.jpg

8UovUZ.jpg

VaQu4U.jpg

Zaterdag 6 juli:

Den Haag - Bij De Heemstraat is een geparkeerde auto in brand gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto is total loss. (Beeld: Martine Bos)

fep0Wj.jpg

pidFlu.jpg

GPIxbf.jpg

Zondag 7 juli:

Den Haag - Om even voor half één wordt brand gemeld in een bijgebouw aan de Hengelolaan. Als de brandweer ter plaatse komt blijkt er een container in brand te staan vlakbij de gevel van de Anne Frankschool aan de Beresteinlaan. De vrandweermensen hebben de brand snel geblust. (Beeld: Danny Botman)

f26xjY.JPG

n3Crt5.JPG

8b3H52.JPG

SFej7F.JPG

Den Haag - Ongeval op de Binckhortlaan waar een voertuig van de dierenambulance bij is berokken. Er zijn twee personen onderzocht door het toegesnelde ambulancepersoneel maar niet vervoerd naar het ziekenhuis. (Beeld: E'Andreey Gumbs)

1Ho9GU.jpg

FPP3AY.jpg

CsPego.jpg

WKYHln.jpg