Nieuwsflits week 28 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 28

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 28 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 juli:

Den Haag - Vanmorgen rond kwart voor elf botsten vier voertuigen op elkaar op de Lozerlaan, waaronder twee bestelwagens. Enkele inzittenden zijn door ambulancepersoneel olnderzocht, maar er is niemand vervoerd. Drie voertuigen zijn door een berger afgevoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

MDEyw6.jpg

MAzwGw.jpg

Ib6JGJ.jpg

H99Ro9.jpg

MC0Oig.jpg

1A6YSD.jpg

Naaldwijk - Vanmiddag zijn twee kuipstoeltjes in brand gestoken op de tribune van voetbalvereniging Naaldwijk aan De Hoge Bomen. Dankzij de snelle reactie van medewerkers van de gemeente die daar aan. het werk waren, kon erger worden voorkomen. (Beeld: Piet de Ruyter)

rgAY9g.JPG

4IBh3A.JPG

NLOexm.JPG

2rvhBp.JPG

ry8xZ9.JPG

Gq9rYx.JPG

Rijswijk - Op de Lange Kleiweg kwamen vanmiddag rond kwart voor vijf een huusscooter en een boodschappenbezorger op de fiets met elkaar in botsing. De fietser is onderzocht in de ambulance, maar niet vervoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

a7WRrl.JPG

RRZAkx.JPG

c1zNM1.JPG

5Y5EIA.JPG

nzAsmE.JPG

VeXyHC.JPG

Den Haag - Vanavond rond zeven uur is een wielrenner zwaargewond geraakt bij een val in de Newtonstraat. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

odI3C5.JPG

gltqvp.JPG

Y6SajY.JPG

9Tr9RE.JPG

RlEDjS.JPG

VyAZbj.JPG

Den Haag - Vanavond rond half tien kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de Maartensdijklaan. Dat resulteerde in veel schade. Gelukkig raakte niemand gewond. (Beeld: Ferrie van der Geer0

PZikTp.JPG

2bCww0.JPG

zobTXn.JPG

LW0OlW.JPG

Dinsdag 9 juli:

's-Gravenzande - Vanmorgen omstreeks kwart voor elf werd een woningbrand gemeld in de Meloenstraat. Bij aankomst van de brandweer bleek het mee tevallen. Een pannetje was op het vuur blijven staan en dat had rook veroorzaakt. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Beeld: Ende Media)

eCIPi7.jpg

lQDQYX.jpg

D8qkoE.jpg

Den Haag - DInsdagavond heeft er korte tijd brand gewoed in een portiekwoning aan de Convivastraat. De bewoners van het portiek zijn tijdelijk ontruimd geweest. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brand geblust. Hierna is de betreffende woning en de bovengelegen woning gecontroleerd en kon de woning weer worden vrijgegeven. (Beelden: Sander en Fleur Paardekooper)

mTXuLR.JPG

v4Avps.JPG

uMPkwp.JPG

N1NlSt.jpg

Woensdag 10 juli:

Rijswijk - Op de Lindelaan met de Kerklaan heeft vanavond rond kwart over zes een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen twee auto's. Twee inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Eén van hen is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Beeld: Ferrie van der Geer)

UFW5Mt.JPG

Tw9Y7S.JPG

4DKI23.JPG

DQXYe5.JPG

KL7gqf.JPG

IbVWSD.JPG

Den Haag - Bij een ongeval op het Hildebrandplein is vanavond om even voor acht uur een auto op z'n kant beland. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse. Brandweerlieden hebben de bestuurder uit de auto geholpen. Deze is in de ambulance verzorgd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

bLYIjj.JPG

j4AYNI.JPG

mytqlt.JPG

N9RxJe.jpg